Een kunststof aanrechtblad: betaalbare topper voor elke keuken

Een kunststof aanrechtblad: duurzaam en betaalbaar

Een kunststof aanrechtblad combineert het beste van twee werelden: duurzaamheid voor een betaalbare prijs. Ben je op zoek naar een functioneel werkblad en wil je niet te veel geld uitgeven? Denk dan zeker aan een kunststof aanrechtblad. Qua uitstraling is er volop keuze. Kijk hieronder of een kunststof aanrechtblad ook bij jouw wensen past:

  • De kern: De kern van een kunststof aanrechtblad bestaat uit vezelplaat of multiplex. Deze kern zorgt ervoor dat een kunststof aanrechtblad erg sterk is.
  • Volop keuze in kleur en dessin: Een kunststof aanrechtblad is ideaal voor verschillende type keukens. Juist omdat er zo veel kleursoorten en dessins mogelijk zijn. Op zoek naar een luxe antraciettint of toch liever die landelijke houtlook? Ook zeer geliefd is een kunststof aanrechtblad met een dessin van natuursteen. Dit is vaak moeilijk te onderscheiden van een echt natuurstenen blad.
  • Duurzaamheid: Kunststof is een zeer duurzaam materiaal, licht in gewicht en bijzonder sterk. Maar let op met hete pannen, snij en hakwerk. Maak altijd gebruik van onderzetters en snijplanken. 
  • Onderhoud: Een kunststof aanrechtblad vraagt weinig onderhoud. Even een vochtige doek erover na het koken is vaak voldoende. Echte vlekken verwijder je met een sopje en een zachte borstel. Gebruik geen schuurmiddelen, want die kunnen de bovenste laag van het kunststof aanrechtblad aantasten.

Kom langs voor een goed advies

Het kiezen van het juiste kunststof aanrechtblad vraagt om goed persoonlijk advies van een expert. Onze adviseurs staan voor je klaar! Kom langs in een van onze vestigingen en bekijk de vele mogelijkheden.

  • Vraag ons nieuwe gratis keuken en badkamer magazine aan
  • 60 pagina’s vol met inspiratie
  • Binnen 3 dagen in de brievenbus​

Kom langs voor persoonlijk advies

Adviesgesprek

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in...

Lees meer

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager
Home
Keukens
Terug
Sluiten