Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Easy Drain

Easy Drain is het geschikte merk als je op zoek bent naar een douche afvoer. ESS is de uitvinder, ontwikkelaar en producent van Easy Drain douchegoten. Sinds 1928 biedt ESS sanitaire oplossingen aan met uitstekende kwaliteit. Alle producten worden uitgebreid getest, om een lange levensduur in jouw badkamer te garanderen.

Hoogwaardig materiaal

Bij een afvoer denk je niet snel aan het woord ‘mooi’ of ‘stijlvol’, terwijl een douchegoot van Easy Drain mooi, stijlvol en ook nog eens praktisch is! Tijdens het douchen wil je niet graag met je voeten in een plas water staan, mede hierom is een douche afvoer essentieel. Een afvoerputje zorgt er ook voor dat je de vloer makkelijk schoonmaakt én schoon houdt. Easy Drain gebruikt de beste materialen zoals hoogwaardig geborsteld RVS. Hierdoor zijn de roosters minder krasgevoelig dan gepolijste roosters.

Een greep uit de collectie

Easy Drain douchegoot

Easy Drain douchegoot

Easy Drain doucheputje

Easy Drain doucheputje

In iedere douche past een putje

Voor iedere smaak en stijl heeft Easy Drain een doucheput. Ben je op zoek naar een vierkante, ronde of driehoekige doucheput? Easy Drain heeft het allemaal. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende series, zoals Aqua, Multi, Fixt en Compact. Iedere serie heeft een eigen design en karakter. Van een krachtige look door roestvrij staal of een verfijnde uitstraling met het smalste drainagesysteem. Welke douche afvoer past bij jouw badkamer?

Meer inspiratie opdoen over de Easy Drain producten?

Met de afvoersystemen van Easy Drain ben je niet alleen verzekerd van een essentieel product, maar ook van een kwalitatief hoogwaardige douchegoot waar je nog jarenlang van geniet. Is een Easy Drain afvoersysteem iets voor jou? Maak dan een afspraak in een van onze winkels. Onze badkamer adviseurs helpen je graag verder met het vinden van het juiste Easy Drain systeem voor jouw badkamer.

Magazine aanvragen
Afspraak maken