Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Keukenspecialist: voor professioneel advies

Een nieuwe keuken kopen is een grote beslissing. Kies daarom voor een keukenspecialist die er écht verstand van heeft. Brugman adviseert graag bij het maken van de juiste keuze als het gaat om vormgeving, stijl en inbouwapparatuur. Bij ons staat er altijd een keukenspecialist klaar die je kan helpen bij het maken van de juiste keuzes. De voordelen van Brugman als keukenspecialist:

  • Ontzorgen van A tot Z. Bij Brugman vinden we het belangrijk dat we je zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. We ontzorgen je van A tot Z: van professioneel advies tot aan de daadwerkelijke montage.  
  • Grootste keuken- en badkamerspecialist. Met 35 vestigingen is Brugman de grootste keuken- en badkamerspecialist in Nederland. Je profiteert niet alleen van een ruim assortiment, maar ook van gedegen vakkennis.
  • Altijd in de buurt. Dankzij de 35 Brugman vestigingen door heel Nederland is er altijd één bij jou in de buurt. Zo loop je gemakkelijk even bij ons binnen als je een vraag hebt of gewoon even rond wil kijken. 

Vraag het onze keukenspecialist

Een goed advies is heel belangrijk bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Zo kan onze keukenspecialist al je vragen beantwoorden omtrent inbouwapparatuur, mogelijkheden van de ombouw, maar ook welk werkblad voor jou het meest geschikt is. Met behulp van deze adviezen kun je zelf de juiste keuzes maken voor jouw toekomstige keuken. 

Expert op het gebied van keukens

Brugman is al sinds 1971 actief in de wereld van keukens en weet dus precies wat er speelt op dit gebied, zowel qua trends als gebruikersgemak. Onze keukenspecialisten hebben allemaal een opleiding gevolgd, zodat ze jou van een onafhankelijk en goed advies kunnen voorzien. Samen met een keukenspecialist stel je dan ook in no-time de perfecte keuken samen voor een goede prijs.

Maak een afspraak

Wil je graag met één van onze keukenspecialisten om de tafel zitten om de mogelijkheden voor jouw ideale keuken te bespreken? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Onze adviseurs vertellen je alles over de opties die op jouw nieuwe keuken van toepassing zijn. 

Bekijk ook

Stel je keuken samen

Voorbeelden keukens

Keukenspecialist

Keukenoplevering

Keuken ontwerpen

Wat kost een keuken?

Goedkope keukens kwaliteit

Budget keukens

Goedkope keukens bespaar

Nieuwe keuken

Magazine aanvragen
Afspraak maken