Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Novellini in de badkamer

Novellini is van oorsprong een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in het bewerken van smeedijzer en aluminium voor de productie van deur- en raamkozijnen. Het merk is populair geworden in Europa en heeft zich verder uitgebreid met een gevarieerd en breed assortiment aan sanitair. Novellini richt zich voornamelijk op duurzaamheid. Zo is bijvoorbeeld al het sanitair vervaardigd zonder uitstoot van schadelijke stoffen. In dit assortiment zitten douchewanden, douchedeuren, douchebakken, inloopdouches en douchedeuren. Wij zetten graag enkele mogelijkheden voor je op een rij!

Douchewanden

Een douchewand die geheel is afgestemd op jouw eigen wensen en voldoet aan onderhoudsgemak? Dat is mogelijk met de douchewanden van Novellini. Met diverse modellen zoals: Young, Giada, Louvre, Zephyros, Lunes en Kaudra geniet je van comfort en stijl. Ook hier wordt extra aandacht besteed aan kwalitatief hoogstaande materialen en innovatie in duurzaamheid. Daarnaast zijn deze douchewanden ontworpen voor badkamers van elke grootte, waardoor deze altijd perfect aansluit op de muur.

Douchebakken

De douchebakken van Novellini geven jouw doucheruimte een uniek karakter en zorgen voor maximale stabiliteit tijdens het douchen. De douchebak heeft een strak, elegant en eigentijds design waarbij je de hoogte van de bak naar eigen wens kunt samenstellen. Ben je een liefhebber van natuurlijke materialen? Novellini biedt een prachtige marmer douchebak aan in de Novosolid serie met een maximale waterdichtheid. Novellini levert deze serie in een variëteit aan afmetingen en in de kleuren mat wit of mat zwart.

Douchecabines

Geniet van een onvergetelijk relaxmoment met de douchecabines van Novellini. In het assortiment zijn er vier verschillende soorten series zoals: Verdi, Glax, Skill en Eon. De verschillende douchecabines zijn in diverse kleuren beschikbaar zoals grijs, mat zwart of rood. Op deze manier kun je de douchecabine geheel naar eigen wens samenstellen. De douchecabines zijn niet alleen functioneel maar ook nog eens onwijs comfortabel. Wil jij de beste kwaliteit in huis halen? Dan zit je met een stijlvolle douchecabine van Novellini altijd goed!

Inloopdouches

Met de inloopdouches van Novellini creëer je een modern en stijlvol geheel in de badkamer. Ook deze is weer geheel naar eigen wens en smaak samen te stellen. Bekende modellen gemaakt van de beste materialen zijn onder andere: Lunes H, Kuadra H en de Smart H. De inloopdouches zijn niet geheel afgesloten, maar vormen een ruimte waar je zo uit kunt wandelen.

Meer inspiratie opdoen over de Novellini producten bij Brugman?

Wij hebben enkele producten uit de collectie van Novellini voor je op een rijtje gezet om de nodige inspiratie voor jouw nieuwe badkamer op te doen. Natuurlijk heeft het merk nog vele andere opties. Met de producten van Novellini bent je niet alleen verzekerd van een stijlvol product, maar ook van een kwalitatief hoogwaardig product waar je nog jarenlang van kunt genieten. Is het sanitair van Novellini iets voor jou? Maak een afspraak in een van onze winkels. Onze badkamer adviseurs helpen je graag verder met het vinden van het juiste sanitair voor jouw badkamer.

Magazine aanvragen
Afspraak maken