Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Een hoekkast voor de keuken

Een hoekkast in je keuken biedt een slimme oplossing wanneer je de hoeken van de keuken optimaal wilt benutten. Met een hoekkast geniet je van extra veel opbergruimte voor al je kookgerei. Een hoekonderkast is verkrijgbaar in verschillende soorten en modellen, bijvoorbeeld een houten- of moderne hoekkast, waardoor er altijd een hoekkast bij jouw interieur past! Laat je inspireren door het aanbod van Brugman.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Voor- en nadelen van een hoekkast

Een hoekkast in de keuken heeft veel voordelen. Naast dat je de ruimte niet onbenut laat, zorgt het handige draaisysteem ervoor dat je gemakkelijk alle spullen kunt pakken. Wanneer je veel potten en pannen gebruikt voor het koken, is een hoekkast met een draaisysteem een ideale oplossing. Een nadeel van de hoekkast is dat deze wel iets prijziger is dan een normale keukenkast. Ondanks het prijsverschil is extra opbergruimte voor velen de investering waard.

Verschillende type hoekkasten

Een hoekkast biedt veel opbergruimte door het handige systeem aan de binnenkant. Er is keuze uit twee verschillende type systemen:

Carrousel 
Een carrouselkast bestaat uit 1 of 2 ronde plateaus die uit de kast draaien. De plateaus draaien in een soepele beweging naar je toe waardoor je goed kunt zien waar alles staat. 

Le Mans kast 
Het Le Mans systeem is een luxe oplossing waarbij 1, 2 of 3 plateaus naar buiten draaien. De plateaus worden via een bocht opzij geschoven, waardoor alle spullen overzichtelijk voor het grijpen liggen.

Kom de hoekkasten bekijken in de showroom

Wil jij graag een hoekkast in de keuken? Kom langs in een van onze showrooms en ervaar de verschillende soorten hoekkasten. Bekijk de verschillende formaten, modellen en stijlen en laat je inspireren door ons ruime aanbod. Maak een afspraak met een Brugman adviseur en geniet van persoonlijk, passend advies!

Magazine aanvragen
Afspraak maken