Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De apothekerskast; een efficiënte opberger

Een apothekerskast is een stijlvolle kast waarbij je snel kunt zien wat je precies in huis hebt. De hoge en smalle kast heeft verschillende plateaus waardoor je veel opbergruimte hebt en snel vindt wat je zoekt. De steeds populairder wordende apothekerskast is een fijne toevoeging in iedere keuken. Bij Brugman is het zelfs mogelijk om een apothekerskast op maat te maken,zo past deze in vrijwel iedere keuken. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en materialen en vindt een apothekerskast die voldoet aan jouw wensen.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Diverse uitvoeringen en materialen

Een apothekerskast is uitvoerbaar in verschillende kleuren, materialen en stijlen. Afhankelijk van het front en de breedte van de apothekerskast, kun je met veel mogelijkheden spelen en variëren. Bijvoorbeeld een ijzeren apothekerskast die een industriële keuken complimenteert door zijn robuuste uitstraling.

Ga je voor een strakke en minimalistische look? Kies dan voor een moderne, ingebouwde apothekerskast. Hierdoor valt de apothekerskast mooi samen met de rest van het interieur voor een stijlvol geheel. De apothekerskasten zijn zelfs uitvoerbaar in een landelijke stijl met hout. Bij een landelijke keuken met houten fronten past een apothekerskast van hout perfect. Zo is er voor iedere keuken een apothekerskast die de keuken complimenteert.

De afmeting van een apothekerskast

Wanneer je in de keuken een smalle ruimte hebt, dan is een smalle apothekerskast de perfecte uitkomst. Zo is de apothekerskast in veel verschillende formaten verkrijgbaar zodat de kast zowel een smalle, kleine, of ruime plek kan opvullen. Wanneer je bijvoorbeeld geen bovenkasten of hoge kasten hebt, kun je kiezen voor een lage apothekerskast. Er zijn een aantal standaard maten voor de breedte van een apothekerskast: 15, 20, 25, 30, 40, 50 en 60 cm breed. 

Zo kies je afhankelijk van de beschikbare ruimte voor een grote of kleine apothekerskast. Wanneer je een minimalistische uitstraling wilt behouden kun je het beste kiezen voor een apothekerskast met dezelfde breedte als de andere keukenkasten; zo creëer je een stijlvol geheel.

Kom onze apothekerskasten bekijken in de showroom

Wil jij graag een apothekerskast in de keuken? Kom langs in een van onze showrooms en ervaar de verschillende soorten apothekerskasten. Bekijk de verschillende formaten, breedtes en stijlen en laat je inspireren door ons ruime aanbod. Maak een afspraak met een Brugman adviseur en geniet van persoonlijk, passend advies!

Magazine aanvragen
Afspraak maken