Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Alles wat je wilt weten over een Quooker in de keuken

Een keuken is bijna niet meer compleet zonder een luxe kraan van Quooker. De stijlvolle kraan geeft koud, warm en kokend water. Ook kun je zelfs een variant kiezen met bruisend en gekoeld water. Hierdoor geniet je van extra gemak tijdens het koken en bespaar je ruimte op het aanrechtblad. De boiler van de Quooker wordt weggewerkt in de gootsteenkast, met een paar handige tips richt je ook de gootsteenkast efficiënt in zodat je optimaal kunt genieten van de voordelen van een Quooker.

Welke Quooker past bij mij?

Van Flex, Fusion tot Front; met de ruime keuze vind je bij Quooker altijd een kraan die bij jou past. Met de Flex kraan geniet je van extra veel bewegingsruimte door de uittrekslang. De Fusion past door zijn moderne vormgeving in iedere keukenstijl en is beschikbaar in 5 verschillende finishes met een keuze uit een ronde of rechte uitloop. Als laatste kun je kiezen voor de Front kraan met koud en warm water, verkrijgbaar in twee finishes. 

Bij een keuken die voorzien is van alle gemakken hoort een Quooker; de kraan is tijdsbesparend, plaatsbesparend en veilig. Doordat je altijd kokend water bij de hand hebt gaat koken sneller. Een waterkoker is met een Quooker overbodig, hierdoor houd je meer ruimte over op het aanrecht. Dit geeft een rustige uitstraling en biedt meer ruimte om te koken. Daarnaast is de kraan voorzien van een kindveilige bedieningsknop waardoor het risico op verbranding enorm laag is. 

Een zuinige kraan

Een ander groot voordeel van Quooker is dat de kranen energiebesparend en waterzuinig zijn. Met Quooker tap je ook nooit meer water dan nodig, omdat er direct warm of kokend water uit de kraan komt hoef je deze niet meer onnodig te laten lopen.

Een georganiseerde gootsteenkast

Ondanks dat de Quooker ideaal is in iedere keuken neemt het reservoir wel ruimte in beslag in de gootsteenkast. Hierdoor kan de gootsteenkast snel een rommeltje worden met bijvoorbeeld schoonmaakspullen. Pret-A-Pantry is een expert op het gebied van stijlvol organiseren, samen geven we een paar handige tips hoe je jouw gootsteenkast optimaal inricht:

Maak gebruik van handige organisers 
Met organisers zie je in 1 oogopslag waar alles ligt. Gebruik open organizers om alles goed te kunnen zien en plaats soortgelijke spullen in dezelfde organiser. Gebruik transparante potten voor vaatwastabletten of baking soda voor een rustigere look. Zo blijft heeft alles een eigen plek!

Bedenk wat je dagelijks gebruikt
De spullen die je dagelijks gebruikt kun je het beste voorin de organisers plaatsen. Zo liggen de meest gebruikte spullen altijd binnen handbereik!

Werk de hoogte in
Stapel handige organisers en bakken verticaal op elkaar, zo benut je de ruimte in de gootsteenkast optimaal. De spullen die je het minst gebruikt kun je in de onderste bakken plaatsen.

Meer weten? Kom langs in een van onze winkels!

Wil je graag meer inspiratie opdoen en de verschillende Quookers in het echt bekijken? Lees onze blogs ‘binnenkijken bij..’ voor inspiratie van andere huishoudens of kom langs in een van onze showrooms. Laat je inspireren door de verschillende stijlen en mogelijkheden van de Quooker. Lees ook onze blog om ‘binnen te kijken’ bij andere huishoudens voor inspiratie! Maak een afspraak om er zeker van te zijn dat er een adviseur voor je klaarstaat met het beste advies.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken