Tips om je keuken of badkamer op te frissen

Ben je toe aan een frisse look in je keuken of badkamer? Om een nieuwe uitstraling te creëren hoef je gelukkig niet meteen de hele boel te verbouwen. Met een paar slimme aanpassingen en trendy upgrades kun je jouw ruimte moeiteloos nieuw leven inblazen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van die oude kraan door een stijlvol exemplaar, of het upgraden van de handgrepen voor een eigentijdse twist. In deze blog delen we allerlei tips en tricks om op een eenvoudige en professionele manier je keuken of badkamer te transformeren!

Upgrade jouw keuken

Ontdek eenvoudige upgrades om jouw keuken een compleet nieuwe look te geven. Van nieuwe grepen tot trendy accessoires, kleine veranderingen maken een groot verschil:

  • Fronten en kastdeuren: geef je keuken een compleet nieuwe look door de fronten of kastdeuren te vervangen. Kies voor strakke, moderne ontwerpen of warme houttinten.
  • Nieuw werkblad: met een nieuw werkblad kun je de sfeer van jouw keuken opnieuw afstemmen op jouw voorkeuren. Kies uit duurzaam graniet voor een unieke look, elegant marmer voor een klassieke touch of ga voor stoer beton. 
  • Achterwand betegelen: tegels bieden talloze mogelijkheden. Door de grote keuze uit verschillende patronen, vormen en kleuren kun je jouw keuken een nieuwe look geven. Denk bijvoorbeeld aan mozaïek of ga voor een moderne tegel in een mosgroene kleur. 
  • Nieuwe keukenvloer: een vloer legt, letterlijk, de basis voor jouw keuken, ook voor de stijl. Ontdek de vloeropties van Brugman; van keramiek tot karakteristiek hout, voor een frisse start. 
  • Upgrade je apparatuur: kies voor energiezuinige en stijlvolle apparatuur, zoals roestvrijstalen ovens en moderne inductiekookplaten.

Ook de kleinste details zorgen voor een frisse uitstraling in jouw keuken. Een nieuwe designkraan, grepen of een nieuwe kleur keuken maken een groot verschil. En als je toe bent aan een totale verandering of indeling van jouw keuken; bekijk dan de nieuwste keukencollectie van Brugman voor inspiratie. Van tijdloos tot trendy, geef je ruimte de upgrade die het verdient. 

Upgrade jouw badkamer

Ook de badkamer kun je opfrissen met eenvoudige upgrades die een groot verschil maken: 

  • Nieuw badmeubel: transformeer de uitstraling met een nieuw badmeubel. Kies bijvoorbeeld voor een strakke, zwevende wastafel voor een eigentijdse look.
  • Nieuwe spiegel: spiegels zijn niet alleen functioneel maar ook decoratief. Ga voor een opvallend ontwerp of kies voor een set van verschillende formaten voor een speels effect. Daarnaast zorgt een grote spiegel ervoor dat je badkamer groter lijkt. 
  • Kranen vernieuwen: vervang je oude kranen door een nieuw exemplaar in een stijl die bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan elegante watervalkranen of minimalistische inbouwkranen voor een luxe uitstraling.
  • Tegels: geef je badkamer een totaal nieuwe look met frisse tegels. Van subtiele mozaïeken tot grote, strakke tegels – de keuze is enorm en bepaalt de sfeer van de ruimte.
  • Upgrade jouw douche: vernieuw jouw douche met een nieuwe douchecabine of regendouche. Denk aan glazen wanden voor een ruimtelijk gevoel of moderne douchepanelen voor extra comfort.

Ook in de badkamer kun je met alleen de kleinste details de badkamer een nieuwe look geven. Vernieuw handdoeken, zeepdispensers en andere accessoires voor een nieuwe en frisse uitstraling.

Maak een afspraak

Wil je jouw keuken of badkamer een nieuwe look geven? Maak online een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. Zij beantwoorden met plezier al je vragen en helpen je graag verder om jouw keuken en badkamer op te frissen. Liever inspiratie opdoen vanuit huis? Je kunt eenvoudig ons gratis Brugman magazine aanvragen om jouw favoriete trends uit te kiezen.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken