Industriële badkamer: een stoere badkamer met karakter - Brugman

Industriële badkamer: een stoere badkamer met karakter

Denk je aan een industriële badkamer? Als je houdt van stoere, rauwe materialen en op zoek bent naar een badkamer met karakter, dan is de industriële badkamer zeker iets voor jou. In deze badkamerstijl worden moderne vormen gecombineerd met onbewerkte materialen. Door creatief om te gaan met materialen als staal, RVS, beton, hout en mooie kwaliteit stoffen kan je zowel een warme als koele sfeer creëren. De industriële badkamer is ontzettend veelzijdig en wij inspireren je graag!

Contrast in materialen en vormen

De veelzijdigheid van een industriële badkamer zie je terug in de combinatie van verschillende materialen en vormen. Strakke badkamermeubels worden gecombineerd met ronde vormen van bijvoorbeeld een bad of toilet. Ook het minimalisme van een moderne badkamer (evt. linken naar deze badkamerstijl) zie je terug in de industriële badkamer. Wij geven je een aantal voorbeelden voor meer inspiratie:

  • Denk eens aan een strak modern badkamermeubel met een onderstel van zwart staal of RVS.
  • Kies voor een betonlook deco stucwerk voor het creëren van die stoere look.
  • Door het toevoegen van houten accessoires en warme stoffen in aardetinten breng je warmte in de industriële badkamer.
  • Kijk eens op een rommelmarkt voor accessoires om een industriële badkamer een persoonlijk tintje te geven.

 

Nieuw versus vintage

Een industriële badkamer kan je zelfs creëren in een nieuw huis. Onafgewerkte muren en betonnen vloeren die je vaak ziet binnen deze look kun je ook makkelijk toevoegen in een nieuwe woning. Bij Brugman heb je bijvoorbeeld keus uit verschillende vloeren en wanden met een stoere, rauwe look. Denk ook eens aan een vintage lamp met een loshangend snoer. Voor een industriële sfeer in je badkamer is het juist goed om niet alles netjes af te werken. RVS brushed nickel kranen in combinatie met een betonnen wastafel zorgt voor een vintage look terwijl je wel geniet van moderne functionaliteiten.

Mogelijkheden bekijken in de showroom

Ben je benieuwd hoe deze stoere badkamerstijl er in het echt uit ziet? In onze showroom kunnen we je laten zien hoe je materialen combineert om een industriële badkamer te creëren. Kom naar één van onze vestigingen voor inspiratie en persoonlijk advies.

Welke badkamerstijl kies jij?

Welke badkamerstijl is jouw favoriet? Bezoek één van onze vestigingen om advies op maat te krijgen en onze showroom te bekijken.

Een waterstraal die aanvoelt als een heerlijke regenbui

Belangrijk onderdeel van je douche is de douchekraan. Kies je voor een basic glijstangcombinatie of een inbouw regendouche. Brugman helpt je met kiezen. Lees hier alles over douchekranen.

Trend: douchevloer

Populair in de badkamer is op dit moment de douchevloer. Een vlakke vloer in allerlei kleuren te kiezen. Dus perfect af te stemmen op je vloertegel! Bijkomend voordeel: geen voegen die je schoon moet houden.

Alles lezen over tegels

Tegels bepalen voor een groot deel de uistraling van je badkamer. Begin dus bij het kiezen van een mooie tegel. Of misschien wel een combinatie van verschillende tegels! Lees hier alles over tegels.

Gratis Brugman magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantenervaringen
Home
Terug
Sluiten