10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

Samen relaxen in je tweepersoonsbad

Een tweepersoonsbad is ideaal om met z’n tweeën helemaal tot rust te komen. In de ochtend samen de dag doorspreken of elkaar juist na een drukke werkdag even bijpraten. Niet alleen voor wat extra tijd met je partner is een tweepersoonsbad geschikt, ook biedt het de uitgelezen kans om gezellig met je kinderen te badderen. Elk bad heeft zijn eigen stijl en vormgeving die ervoor zorgen dat je elkaar niet langer in de weg zit. Samen relaxen in je eigen tweepersoonsbad, klinkt dat niet heerlijk?

Verschillende modellen

Ons assortiment tweepersoonsbaden bestaat uit verschillende modellen. Vrijstaande, inbouw en half geïntegreerde varianten zijn hier voorbeelden van. Het voordeel van een vrijstaand tweepersoonsbad is dat het bad als los element in de badkamer staat, waardoor er een gevoel van vrijheid wordt gecreëerd. Daarnaast geeft een vrijstaand bad een extra ruimtelijk effect. Wanneer je kiest voor een inbouwuitvoering gaat het bad geheel in de badkamer op. Dit geeft vaak een knusse sfeer. Naast de keuze uit verschillende modellen, heb je ook de keuze uit allerlei vormen: van een modern hoekbad tot een tijdloos rechthoekig bad. Voor ieder badkamertype is er meer dan voldoende keus. 

Tweepersoonsbad met whirlpool

Houd je van badderen en wil je jezelf wat extra verwennen? Kies er dan voor om je tweepersoonsbad van een whirlpool systeem te voorzien. Dankzij het bubbelende water geniet je samen van ultieme ontspanning en kun je je hoofd even helemaal leegmaken. Voor de echte badder liefhebbers is dit dan ook zeker een aanrader. Wil je er nog een vleugje romantiek aan toevoegen? Denk dan eens aan het gebruiken van speciale badaroma’s onder het genot van een toepasselijk glaasje bubbels.

Persoonlijk advies van Brugman

Onze adviseurs geven je graag persoonlijk advies over onze verschillende tweepersoonsbaden. Kom langs in een van onze vestigingen, dan helpen wij je bij het maken van de juiste keuze.

Bekijk ook

Magazine aanvragen
Afspraak maken