Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Thebalux

Het merk Thebalux heeft een verrassend veelzijdig assortiment aan badkamermeubels. Zo kun je alle meubels in jouw badkamer op elkaar afstemmen, zodat het een prachtig geheel wordt. Bekijk het ruime assortiment bij Brugman en maak een keuze!

Thebalux

Het merk Thebalux is een bekend merk in de wereld van de badkamermeubels. Thebalux heeft verschillende series badkamerproducten, die bij elkaar horen. Zo krijg je van jouw badkamer een geheel. Thebalux meubels zijn van hoogwaardig kwaliteit, zodat jij van de beste meubels in jouw badkamer kunt genieten. Alle Thebalux producten worden in Nederland geproduceerd. Zo ben je zeker van een snelle en professionele afhandeling van je bestelling bij Brugman!

Verschillende stijlen

De Thebalux badmeubels zijn er in verschillende stijlen en kleuren. Zo heb je bijvoorbeeld veel mat witte wastafels. Deze zien we steeds vaker in de badkamer. De reden daarvoor is het veelzijdig kunnen plaatsen van deze meubels. Mat wit past in vrijwel elke badkamerstijl. Maar wil je gaan voor een opvallende waskom, dan kun je kiezen voor een Thebalux waskom in de kleur naturel eiken. Of kies je voor een echte eyecatcher en ga je voor een zwart badkamermeubel? Bij Thebalux kan het allemaal. 

Verschillende opstellingen

Elke badkamer is anders, dat weten we bij Brugman heel goed. Daarom biedt Thebalux verschillende badkamermeubels voor verschillende soorten badkamers. Bij Thebalux kun je kiezen voor een of twee waskommen op het meubel, een of twee spiegels of voor een breed of smal badkamerkastje. Zo kies je altijd de badkamer die bij jouw wens en ruimte past.

Afspraak maken

Wil je nog wat advies of wil je de producten van Thebalux in het echt zien voor je deze bestelt? Maak dan een afspraak met een van onze badkameradviseurs. Zij helpen je graag met al je vragen om te zorgen dat je van jouw badkamer een droombadkamer maakt!

Magazine aanvragen
Afspraak maken