10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

Compleet vernieuwde winkel van Brugman in Zoeterwoude

Onze winkel in Zoeterwoude is compleet verbouwd. Alle trends van nu zijn meegenomen in deze nieuwe winkel. Dat om jou te inspireren van alle mogelijkheden die Brugman biedt. Ben je al benieuwd geworden? Lees dan nu verder en kom snel langs om onze prachtige collectie in het echt te ontdekken!

Een warm welkom

Bezoek onze gloednieuwe winkel en laat je inspireren door onze sfeervolle ruimtes. Bij binnenkomst van deze compleet verbouwde Brugman in Zoeterwoude voel je direct de warmte en rust. Het begint al bij de prachtige keuken op het koffieplein. Hier kun je genieten van een lekker kopje koffie voordat je inspiratie gaat op doen.

Volop inspiratie

Trends veranderen en daarom is het belangrijk om hierop in te spelen. Bij Brugman zijn we altijd up-to-date als het gaat om de trends van nu. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en bekijk ons prachtige assortiment keukens, badkamers en tegels. De oude keukens en badkamers zijn ingeruild voor gloednieuwe keukens en badkamers in de mooiste stijlen en voorzien van het nieuwste apparatuur.

Ontdek de trend keukens

Ben je nog aan het onderzoeken welke keukenstijl bij jou past? Geen probleem! Bij Brugman hebben we een design hoek waar je keukens ontdekt die inspelen op de trends van nu. Natuurlijke kleuren, open kasten en houten elementen zie je veel terugkomen. Door de huiselijke sfeer van deze ruimte krijg je direct een gevoel hoe de keuken staat in jouw huis. Deze ruimte is voorzien van zitjes en kunst. Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt veel kijken, bijvoorbeeld het uitzoeken van het juiste werkblad, grepen, kranen en stopcontacten. Op het ‘frontenplein’ wordt je geïnspireerd door ons ruime aanbod!

Badkamers in de trends van nu

Een badkamer is niet alleen functioneel, het is ook een fijne plek waar je heerlijk tot rust komt. We hebben een ruim assortiment met diverse badkamerstijlen. Organische vormen zie je veel terug. Zo doorbreek je strakke lijnen en creëer je een mooi en warm contrast in de badkamer. Ook aardetinten vind je terug bij onze compleet nieuwe badkamers. Dit zijn zachte kleuren geïnspireerd uit de natuur zoals bruin, zand of taupe. Spiegelkasten maken dit lijstje van trends helemaal af. Naast dat ze stijlvol zijn, zijn ze ook enorm praktisch. Op onze ‘creëer en combineer wand’ vind je allerlei kranen, waskommen en spiegels om zo jouw badkamer af te maken.

Tegels in de trends van nu

Op ons nieuwe tegelplein kun je al onze tegels bewonderen. Bijvoorbeeld extra grote tegels om een luxe en ruimtelijke uitstraling te creëren. Of kies voor een echte blikvanger in de ruimte met relief- of visschub tegels. Op onze tegelkast kun je allerlei tegels met elkaar combineren. Zo krijg je een goed gevoel bij hoe je badkamer eruit komt te zien. Ook inspireren we je op het tegelplein met beelden uit badkamers bij onze klanten thuis. Aan inspiratie dus geen gebrek!

Meer inspiratie opdoen?

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw keuken of badkamer? Bekijk onze keukencollectie en badkamercollectie. Wil je de mooiste trends ontdekken in onze showroom in Zoeterwoude? Of wil je één van onze andere Brugman winkels bezoeken? Je bent altijd welkom. Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag bij het samenstellen van jouw droominterieur en voorzien je van professioneel advies.

Magazine aanvragen
Afspraak maken