Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Een passende wastafel voor iedere badkamer

Een wastafel kan niet ontbreken in je badkamer. Tanden poetsen, handen wassen, scheren of jezelf even opfrissen; je gebruikt wastafels al snel op dagelijkse basis. Daarbij is de wastafel een belangrijk onderdeel van jouw badkamerstijl. Met specifieke keuzes voor materiaal, kleur en design integreer je de wastafel volledig met de betreffende ruimte. En of je nu een wastafel zoekt voor de badkamer, toiletruimte of logeerkamer: bij Brugman vind je altijd de wastafel die bij jou en je interieur past. We vertellen je waar op te letten bij het uitkiezen van een wastafel en welke merken je ontdekt in ons assortiment.

Wastafelstijlen: van klassiek tot modern

Het eerste waar je op let bij de keuze voor een nieuwe wastafel is de stijl. We hebben het dan over zowel design als kleur en materiaal. Belangrijk daarbij is dat de stijl aansluit op jouw badkamerstijl. Op zoek naar een moderne wastafel? Een strakke, rechthoekige wastafel met inbouw wasbak leent zich hier uitstekend voor. Bovendien kies je uit alle denkbare designs: strak, modern, vierkant, rechthoekig, rond, ovaal, dubbel of basic. Ga je voor een klassieke of landelijke look? Kijk dan eens naar de wastafels met een grote, porseleinen of stenen opbouw waskom. Ook de robuuste, stenen wasbak op een elegant wastafelmeubel complementeert de klassieke stijl. Overigens is het bij Brugman ook mogelijk om een apart wastafelmeubel of wastafel te kopen. Wanneer je bijvoorbeeld al een wasbak of wastafelblad hebt, kun je bij Brugman ook terecht voor een apart wastafelmeubel, en andersom. Ideaal wanneer je maar één onderdeel van je huidige wastafel wilt vervangen.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Merken wastafels: kwaliteit en design voorop

Ga je een nieuwe wastafel kopen, dan heb je naast de stijl nog keuze uit diverse sanitairmerken. Met het merkenaanbod van Brugman ben je verzekerd van buitengewone kwaliteit, een tijdloos design en de nieuwste innovaties. Wanneer je bijvoorbeeld gaat voor een Duravit wastafel of Grohe wastafel profiteer je van degelijke, Duitse kwaliteit. Hetzelfde geldt voor een Keramag of Villeroy & Boch wastafel. De merken maken gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen, zoals keramiek, mineraalmarmer, composiet en solid surface. En wat dacht je van een stijlvolle Sphinx wastafel met een unieke designlook? De merken in het assortiment van Brugman zijn stuk voor stuk gerenommeerde A-merken met een uniek assortiment wastafels voor iedere badkamer.

Een wastafel voor iedere ruimte

Wastafels zien we voornamelijk terug in de badkamer, maar ook de toiletruimte is vaak voorzien van een compacte wastafel of fonteinmeubel. Of wellicht zoek je een wastafel voor de bijkeuken of logeerkamer? Bij Brugman is voor iedere ruimte een passende wastafel te vinden. Wastafels zijn in talloze formaten verkrijgbaar. Het formaat voor de wastafel is bijvoorbeeld ook afhankelijk van jouw badkamer indeling. Wanneer je een brede wand ter beschikking hebt, kun je wellicht gaan voor een dubbele wastafel met onder- en zijkasten. Heb je minder ruimte in de badkamer? Ga dan voor een compacte, vrijhangende wastafel of met een smalle onderkast.

Kom langs voor advies

Op zoek naar een compleet wastafelmeubel? Of wellicht zoek je een aparte wastafel of wasbak voor jouw badkamer? In het assortiment van Brugman vind je altijd wat je zoekt. Laat onze adviseurs in een van onze vestigingen je helpen bij je keuze.

Magazine aanvragen
Afspraak maken