Wastafels voor iedere badkamer - Brugman

Wastafels in alle smaken

Tanden poetsen, handen wassen, scheren… het gebeurt allemaal boven de wastafel in de badkamer of in het toilet. Een wastafel wordt ook wel gebruikt om je snel met een washandje op te frissen of het gezicht te wassen. En of je nu een wastafel zoekt voor de logeerkamer, het toilet of de badkamer: bij Brugman vind je altijd de wastafel die bij jou en je interieur past.

 

Meer inspiratie opdoen?

  • 56 pagina's vol met inspiratie

Wastafel: tafel om je aan te wassen

Wat wij nu nog een wastafel noemen, was vroeger echt letterlijk een wastafel: een tafel met daarom op een grote, vaak porseleinen of stenen waskom met water. Ernaast stond meestal een speciale kan met verwarmd water. Omdat die combinatie van kom en tafel nu nog steeds in trek is, zie je veel op de ouderwetse wastafel geïnspireerde waskommen in de landelijke badkamer. Echter bevatten deze wastafels wel een afvoer, evenals een kraan om de ouderwetse lampetkan te vervangen. Je kunt kiezen voor verschillende materialen als het gaat om de wastafel, zowel de kom als de tafel.

Modern design wastafels

Naast de op de ouderwetse wastafel geïnspireerde waskom-combinaties zijn er natuurlijk ook strakke design, basic, dubbele, ronde, vierkante, ovale en rechthoekige wastafels te vinden in het assortiment van Brugman. Speciaal voor de kleinere toiletruimtes zijn er ook leuke kleine wasbakjes in de collectie opgenomen. Zo valt er altijd een wastafel te vinden die perfect past bij de rest van je badkamer, de zolder of logeerkamer. Want ook daar kun je natuurlijk een wastafel voor uitzoeken. Kom maar eens kijken in de showroom en laat je verrassen over de ruime keuze!

Kom langs voor advies

En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle extra functies en accessoires waarmee je je wastafel kunt uitrusten. Wil je niet verdrinken in een overvloed aan keuzes? Laat onze adviseurs in een van onze vestigingen je helpen bij je keuze.

Home
Terug
Sluiten