Luxe keukens: waaraan herken je ze? - Brugman

Luxe keukens: exclusief en modern

Luxe keukens kennen een modern ontwerp en zijn daarnaast voorzien van de nieuwste apparatuur. Dat maakt de luxe keuken het exclusieve pronkstuk van je woning!

Wil jij een rustgevende keuken met een strakke vormgeving en hoogwaardige technologieën? Dan is een luxe keuken een perfecte match. 

Kenmerkende onderdelen ven een luxe keuken

  • Luxe apparatuur. Een luxe keuken kan niet zonder de nieuwste en stijlvolle apparatuur. Verrijk je kookruimte bijvoorbeeld met een kokendwaterkraan, hypermoderne stoomoven, uitgebreide koffiemachine of een design afzuigkap.
  • Duurzame materialen. De keuken straalt luxe uit dankzij duurzame en originele materialen zoals natuursteen, massief hout, glas en roestvrijstaal. Hiermee komt een uniek ontwerp tot stand.
  • Ruimtelijkheid. Een luxe keuken kent geen beperkingen en neemt daardoor meestal veel ruimte in beslag. Geniet van extra opberg- en bewegingsruimte, bijvoorbeeld door het plaatsen van een kookeiland.
  • De laatste trends. Verschillende keukenstijlen (die voorzien zijn van luxe toepassingen) vallen onder de categorie luxe keukens, maar kenmerkend is dat die stijlen compleet volgens de laatste trends zijn toegepast.

Exclusieve designs met hoge functionaliteit

Met een luxe keuken zit je gegarandeerd jarenlang goed. De smaakvolle ontwerpen zijn geheel volgens de laatste trends. Daarbij zijn de keukens voorzien van apparatuur die het werk in de keuken een stuk gemakkelijker maakt. Zo is een luxe keuken niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer functioneel.

Een luxe keuken, iets voor jou?

Als je van je keuken een ultieme ontspanningsplek wilt maken, is een luxe keuken ideaal. Dankzij de nieuwste technologieën kun je gerechten en drankjes zonder moeite bereiden. Omdat een luxe keuken vaak wat meer ruimte in beslag neemt en van luxe apparatuur voorzien is, vraagt dit type wellicht iets meer van je budget. Daar krijg je dan ook een exclusief en kwalitatief ontwerp voor terug!

Professioneel advies over luxe keukens

Onze adviseurs kunnen je nog veel meer vertellen over luxe keukens, en hoe een luxe keuken in jouw huis het beste tot zijn recht komt. Kom gerust naar een van onze winkels voor advies.

Onze moderne keukencollectie

Bij Brugman heb je ontzettend veel keus als je kiest voor een moderne keuken. We hebben tal van kleuren en materialen om uit te kiezen. En uiteraard alle A-merken inbouwapparatuur om je moderne keuken echt af te maken. Bekijk onze moderne keukencollectie.

Ook alles lezen over landelijke keukens

Vind je moderne keukens snel te strak en te kil, dan ben je waarschijnlijk echt een type voor een landelijke keuken. Lees hier alles over landelijke keukens.

Semigreeploos maakt een moderne keuken echt af

Om een moderne keuken echt af te maken kies je voor semigreeploos. Een strakke, dunne greep die bovenop het deurtje ligt en amper zichtbaar is. Lees hier keukengrepen of greeploze keukens.

Gratis Brugman magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantenervaringen
Home
Terug
Sluiten