Luxe keukens: waaraan herken je ze? - Brugman

Luxe keukens: exclusief en modern

Luxe keukens kennen een modern ontwerp en zijn daarnaast voorzien van de nieuwste apparatuur. Dat maakt de luxe keuken het exclusieve pronkstuk van je woning!

Wil jij een rustgevende keuken met een strakke vormgeving en hoogwaardige technologieën? Dan is een luxe keuken een perfecte match. 

Kenmerkende onderdelen ven een luxe keuken

  • Luxe apparatuur. Een luxe keuken kan niet zonder de nieuwste en stijlvolle apparatuur. Verrijk je kookruimte bijvoorbeeld met een kokendwaterkraan, hypermoderne stoomoven, uitgebreide koffiemachine of een design afzuigkap.
  • Duurzame materialen. De keuken straalt luxe uit dankzij duurzame en originele materialen zoals natuursteen, massief hout, glas en roestvrijstaal. Hiermee komt een uniek ontwerp tot stand.
  • Ruimtelijkheid. Een luxe keuken kent geen beperkingen en neemt daardoor meestal veel ruimte in beslag. Geniet van extra opberg- en bewegingsruimte, bijvoorbeeld door het plaatsen van een kookeiland.
  • De laatste trends. Verschillende keukenstijlen (die voorzien zijn van luxe toepassingen) vallen onder de categorie luxe keukens, maar kenmerkend is dat die stijlen compleet volgens de laatste trends zijn toegepast.

Exclusieve designs met hoge functionaliteit

Met een luxe keuken zit je gegarandeerd jarenlang goed. De smaakvolle ontwerpen zijn geheel volgens de laatste trends. Daarbij zijn de keukens voorzien van apparatuur die het werk in de keuken een stuk gemakkelijker maakt. Zo is een luxe keuken niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer functioneel.

Een luxe keuken, iets voor jou?

Als je van je keuken een ultieme ontspanningsplek wilt maken, is een luxe keuken ideaal. Dankzij de nieuwste technologieën kun je gerechten en drankjes zonder moeite bereiden. Omdat een luxe keuken vaak wat meer ruimte in beslag neemt en van luxe apparatuur voorzien is, vraagt dit type wellicht iets meer van je budget. Daar krijg je dan ook een exclusief en kwalitatief ontwerp voor terug!

Professioneel advies over luxe keukens

Onze adviseurs kunnen je nog veel meer vertellen over luxe keukens, en hoe een luxe keuken in jouw huis het beste tot zijn recht komt. Kom gerust naar een van onze winkels voor advies.

Meer inspiratie opdoen?

  • 56 pagina's vol met inspiratie

Kom langs voor persoonlijk advies

Adviesgesprek

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in...

Lees meer

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager
Home
Keukens
Terug
Sluiten