Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Tegels in natuurlijke aardetinten

Ontdek de tijdloze schoonheid van tegels in natuurlijke aardetinten die een warme en rustgevende uitstraling geven aan elke ruimte. Of het nu in de keuken, badkamer of andere delen van het huis is; deze trend van ton sur ton combinaties biedt eindeloze mogelijkheden voor een harmonieuze en stijlvolle inrichting. In deze blog onthullen we alles wat je moet weten over het gebruik van tegels in natuurlijke kleuren en hoe je een vleugje natuurlijkheid kunt toevoegen aan je interieur.

Aardetinten en ton sur ton in jouw badkamer

Tegels in aardetinten bieden diverse mogelijkheden om rust en stijl te creëren in verschillende woonruimtes. Transformeer je badkamer in een oase van rust en natuurlijke schoonheid met tegels in natuurlijke aardetinten.

Door te kiezen voor zachte kleuren, zoals beige, taupe, bruin en zand, geef je de ruimte een warm en ontspannen gevoel. Maar de magie zit hem in het ton-sur-ton effect.

Met ton sur ton creëer je een fijne en
stijlvolle harmonie in iedere ruimte. 

Door tegels in dezelfde kleur maar met verschillende tinten te combineren, ontstaat er een subtiel spel van contrast en diepte. Denk aan een beige badkamervloer met lichte taupe tegels op de wanden of een mix van verschillende bruine tinten voor een prachtige accentmuur.

Naast tegels in natuurlijke aardetinten, kan beton ook dienen als een prachtige basis voor een ton sur ton badkamerontwerp. Het minimalistische en rustgevende karakter van beton creëert een serene sfeer. Voeg tegels in natuurlijke aardetinten toe voor een tijdloze, moderne uitstraling, perfect voor ontspanning en rust.

Aardetinten en ton sur ton in jouw keuken

In de keuken kun je aardetinten tegels subtiel gebruiken, bijvoorbeeld door een prachtige backsplash te creëren met tegels in verschillende tinten bruin. Denk aan een mix van beige, bruine en zandkleurige tegels die op een speelse manier zijn gerangschikt.

Dit voegt een natuurlijke en warme uitstraling toe aan de keuken, waardoor een gezellige en toegankelijke sfeer ontstaat. 

Afwisseling in formaat en vorm
belooft een verrassend visueel schouwspel

Daarnaast kun je spelen met de grootte en afwerkingen van de tegels. Denk aan grote vierkante tegels op de vloer gecombineerd met kleinere rechthoekige tegels in dezelfde aardetint op de keukenwand. Dit voegt een interessant visueel element toe aan de ruimte.

Met tegels in natuurlijke aardetinten en ton sur ton combinaties kun je jouw keuken transformeren tot een warme en stijlvolle omgeving. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden om jouw keuken een unieke en persoonlijke uitstraling te geven.

Overtuigd van deze tegeltrend?

Met tegels in natuurlijke aardetinten en ton sur ton combinaties creëer je een interieur met rust en harmonie. De warme kleuren zoals beige, bruin, taupe en zand geven een natuurlijke uitstraling, terwijl het ton sur ton effect een subtiel spel van contrast en diepte toevoegt. Wil jij ook genieten van een badkamer of keuken in natuurlijke aardetinten?

Maak een afspraak met één van onze adviseurs en kom langs bij Brugman. Iedere showroom van Brugman heeft een groot tegelplein waar een adviseur je kan voorzien van alle informatie en mogelijkheden. Ben je op zoek naar meer inspiratie ? Neem dan een kijkje bij onze andere blogs en ontdek de laatste badkamertrends, tegeltrends en keukentrends. Wil je graag de ton-sur-ton stijl laten terugkomen in jouw gehele interieur? Lees dan onze blog waarin je kunt binnenkijken bij Esmee en Joris. 

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken