Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Moderne keuken

Luxe, rust en strakke lijnen zijn de drie kenmerken van een moderne keuken. De keuken is voorzien van moderne apparatuur, veel opbergmogelijkheden en is heerlijk eigentijds. Van een moderne keuken heb je een leven lang plezier!

Kookeiland

Een moderne keuken straalt luxe uit en een kookeiland is daarom het perfecte element om aan deze keuken toe te voegen. Keukenopstellingen met een kookeiland zorgen voor een ruimtelijk effect en geven extra sfeer in de keuken. Het is de ideale plek om samen te komen met het gezin of een gezellige avond te hebben met vrienden, familie of partner.

Hoekkeuken en L-keuken

Een moderne hoekkeuken of L-keuken heeft een sfeervolle en klassieke uitstraling. In deze keukenstijlen heb je alles bij de hand, dit maakt het praktisch. De ruimte wordt optimaal benut en er is genoeg plek om je keukenapparatuur in kwijt te kunnen.

Kleine en rechte keuken

Een kleine en rechte keuken hebben hun strakke stijl al mee voor het moderne effect. Geef een kleine of rechte keuken een moderne look door zwarte of witte accessoires te gebruiken. Denk hierbij aan de keukenkasten en het aanrechtblad. Verf de muren in een lichte tint, zodat de ruimte niet kleiner lijkt.

U-keuken

Een U-keuken bestaat uit drie zijdes, vaak één lange en twee korte zijdes. In deze keuken is aan opbergmogelijkheden geen gebrek. Ook qua styling is er veel mogelijk. Verf bijvoorbeeld de muren zwart of wit en hang keukenkastjes aan de muur voor nóg meer opbergmogelijkheden. Als de ruimte het toelaat, plaats dan een kookeiland voor een ruimtelijk effect en om de moderne uitstraling te benadrukken.

Moderne keukens in verschillende stijlen

De moderne keuken is helemaal naar je eigen smaak te maken. Voor een landelijk effect is hout het geschikte materiaal, dit creëert een warme en uitnodigende sfeer. Ook sierlijke handgrepen dragen bij aan een landelijk effect. Een moderne keuken kan ook volledig van hout zijn, dit geeft een sfeervolle uitstraling en benadrukt de authenticiteit van de moderne keuken.

Moderne keukens in verschillende kleuren

De moderne keukens staan bekend om het gebruik van de kleuren zwart, wit en grijs. Dit zijn strakke kleuren die makkelijk te combineren zijn. Om het strak en minimalistisch te houden, zijn twee kleurencombinaties ideaal. Denk aan witte muren met een zwart keukenblad of een grijze vloer met witte keukenkastjes.

Meer weten? Plan eenvoudig online een afspraak bij Brugman

Nieuwsgierig geworden naar een moderne keuken? De adviseurs van Brugman helpen je graag. Plan vrijblijvend een afspraak bij één van onze showrooms en ontdek alle mogelijkheden. Bekijk ook onze video over de moderne keuken.

Magazine aanvragen
Afspraak maken