Moderne keukens: strak en trendy

Houd je van strakke lijnen, moderne materialen en een minimalistisch design? Dan zal de moderne keuken de best passende keukenstijl zijn voor jou. Een moderne keuken kenmerkt zich door een evenwichtige en symmetrische uitstraling. Maak de moderne keuken af met de meest hippe accessoires!

Deze elementen horen bij een moderne keuken

Badkameradviseur Brugman

Door het spelen met verschillende elementen in het design, is deze keukenstijl volledig naar jouw wens in te vullen. Lees hieronder meer over de belangrijkste elementen van een moderne keuken.

Martijn Kruidenier Keukenadviseur

Door het spelen met verschillende elementen in het design, is deze keukenstijl volledig naar jouw wens in te vu...

Lees meer

Door het spelen met verschillende elementen in het design, is deze keukenstijl volledig naar jouw wens in te vullen. Lees hieronder meer over de belangrijkste elementen van een moderne keuken.

Martijn Kruidenier Keukenadviseur
moderne keuken detail
moderne keuken detail

Divers aanbod moderne keukens

Wat betreft moderne keukens is er veel mogelijk. Het is dan ook niet gek dat veel huishoudens graag een moderne keuken plaatsen. Door de enorme mogelijkheden in details is iedere keuken uniek. Je kunt dan ook out of the box denken wat betreft het keukendesign van deze stoere keuken. De keuze aan details zorgen ervoor dat zelfs een houten keuken een moderne keuken kan zijn.

Zo creëer je een landelijke, strakke keuken met prachtige moderne accenten. Grote grepen? Veel mensen zijn in de veronderstelling dat een moderne keuken greeploos hoort te zijn. Dit hoeft echter zeker niet het geval te zijn. Staafgrepen, gefreesde grepen en zelfs open systemen komen voor in de diverse keukendesigns.

Een passende keuken

Qua mogelijkheden kun je met een moderne keuken alle kanten op. De opstellingen zijn naar eigen smaak in te delen. De moderne keuken kan een rechte keuken, eiland keuken of L-vormige keuken zijn.

Materialen zoals roestvrijstaal, chroom, glas en metaal benadrukken de moderne uitstraling van je keuken. De glad afgewerkte oppervlakten hebben geen behandeling nodig en zijn in een handomdraai met een doekje gereinigd. Ideaal dus wat reiniging betreft.

moderne keuken kleur
moderne keuken kleur

Het kleurenpalet

Het gebruik van kleuren kan heel uitzinnig zijn. Met volle en sprekende vlakken realiseer je een echte eyecatcher. Het is tevens mogelijk om juist voor een rustige combinatie te kiezen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de kleur antraciet in combinatie met een moderne witte keuken. Een wit werkblad en de roestvrijstalen apparatuur stralen tegelijkertijd moderniteit en rust uit.

Ben je een echte fan van een strakke, moderne keuken? Dan is een hoogglans keuken waarschijnlijk iets voor jou. Het gladde glanzende oppervlak geeft een stralende uitstraling aan de keuken.

3d ontwerp

Benieuwd hoe deze keukenstijl in jouw ruimte past?

Gebruik onze gratis 3D tool en kijk hoe deze keukenstijl in jouw ruimte past. Probeer verschillende indelingen, materialen en samenstellingen om zo jouw ideale keuken samen te stellen.

Gedegen advies over moderne keukens

Weet je nog niet precies hoe je jouw moderne keuken vorm wil geven? Onze adviseurs vertellen je graag meer over hoe de moderne keuken in jouw huis het beste tot zijn recht komt. Ook kunnen zij je veel voorbeelden van moderne keukens laten zien. Kom gerust naar een van onze vestigingen voor advies. 

 

Home
Terug
Sluiten