Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

L-keuken: de praktische open keuken

De L-keuken is enorm populair door alle mogelijkheden die deze keuken biedt. De opstelling van deze keuken heeft onwijs veel voordelen. Gezellig, open en ook nog eens functioneel, dat typeert een L-keuken. Bij Brugman kan de gehele stijl en vorm naar eigen smaak worden aangepast. Laat je inspireren door alle ideeën die wij klaar hebben staan voor een L-keuken in je huis.

Voordelen L-keukens

Een L-keuken is enorm functioneel door de efficiëntie van de keuken. Er zijn namelijk genoeg opties voor veel opbergruimte en een groot keukenblad om met plezier te koken. Met een L-keuken heb je alle ruimte, zelfs met een kleinere L-keuken.

Een ander voordeel van een L-keuken is dat je alles binnen handbereik hebt. Door de L-vorm is bewegen in de keuken makkelijk, en dat maakt de tijd in de keuken nog leuker. Bij veel ruimte kun je veel variëren in de L-opstelling. Je kunt zelfs nog een bar plaatsen in de hoek zodat anderen je kunnen vergezellen tijdens het koken of om ‘s ochtends gezellig aan te ontbijten.

De opbergruimte die een L-keuken biedt is een van de fijnste dingen in je keuken. In de kasten onder het keukenblad kan je alles kwijt. Optioneel zijn kasten bovenin de keuken die zorgen voor nog meer opbergruimte. Met zoveel opbergruimte oogt de L-keuken in je huis altijd rustig, netjes en stijlvol.

Doordat een L-keuken zo open en ruimtelijk is, is deze in vrijwel iedere keukenstijl te verwerken. Welke stijl jij ook wilt of hebt in jouw huis, een L-keuken is altijd geschikt!

L-keuken in kleine ruimte

Een L-keuken is erg geschikt voor kleine ruimtes. Door de hoek en de lengte van de L-keuken, is er altijd voldoende opbergruimte. Daarnaast kan je nog meer opbergruimte creëren door gebruik te maken van bovenkasten of een kastenwand. Wanneer je de L-keuken goed inricht, heeft deze keuken ook voor een kleine ruimte alle voordelen mee. De open hoek is bijvoorbeeld perfect om een eettafel te plaatsen. Weten of een L-keuken in jouw ruimte past? Probeer dan onze 3d keukenplanner. Doordat je de ruimte op jouw situatie aan kan passen, krijg je direct een idee hoe een L-keuken in jouw ruimte past.

L-keukens met verschillende onderdelen

  • L-keuken met bar. Naast gezellig is een bar in je L-keuken ook nog eens erg praktisch. Tijdens het koken kunnen familie of vrienden gezellig bij je zitten en in de ochtend kan je echt snel aan de bar ontbijten. De bar maakt een mooie verbinding met de woonkamer en een L-keuken met bar is geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes.
  • L-keuken met kookeiland. Deze opstelling is erg populair door de luxe uitstraling, opbergruimte maar ook de gezelligheid die hij met zich meebrengt. Je kunt een kookeiland indelen op een manier die bij je wensen en ruimte past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zitgedeelte, ruimte om uitgebreid groentes te snijden of een groot fornuis. 
  • Opbergruimte in de L-keuken. De L-keuken biedt heel veel mogelijkheden voor opbergruimte. Je hebt zelf in de hand hoe je dit in wilt vullen. Door het toevoegen van bovenkasten creëer je nog meer opbergruimte. Ook een hoge kastenwand is ideaal om toe te voegen aan een L-keuken.

L-keukens in verschillende kleuren en stijlen

Een L-keuken is beschikbaar in vrijwel alle kleuren en stijlen die je kunt bedenken. Een zwarte keuken is momenteel erg populair. Een zwarte L-keuken is bijvoorbeeld erg geschikt voor een industriele of design keuken. Daarnaast is deze kleur gemakkelijk te combineren met andere kleuren en stijlen. De witte keuken is een rustige maar stijlvolle basis in iedere woning. Een perfect uitgangspunt om te spelen met andere kleuren en stijlen.

In een landelijke keuken kan je materialen zoals hout en roestvrij staal combineren met de kleuren zwart of wit en met mooie groene of blauwe details. Kies voor een moderne keuken als je op zoek bent naar luxe en strakke lijnen. Een moderne look in je keuken creëer je al snel met witte of zwarte accessoires.

L-keuken kopen

Ben je enthousiast geworden over een L-keuken en ben je benieuwd naar de kosten? Natuurlijk kun je hiervoor langskomen in de winkel of maak een afspraak zodat je verzekerd bent van persoonlijk advies. Liever direct een indicatie van wat jouw ideale keuken kost? Probeer dan onze budgetplanner en bereken direct de kosten van jouw keuken.

Magazine aanvragen
Afspraak maken