Een keuken kopen: hier let je op! - Brugman

Een keuken kopen: wij helpen je op weg

Een keuken kopen is leuk. En je doet het niet dagelijks. Waarschijnlijk heb je al wel ideeën over sfeer, stijl of bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties oneindig. En je wilt natuurlijk een keuken kopen voor een goede prijs. Brugman helpt je daarom met een handige checklist.

Keukenopstelling en -indeling

De ruimte in je keuken bepaalt voor een groot deel de indeling van de keuken. Heb je plek voor een kookeiland? Of gebruik je die ruimte liever voor een eettafel? Een keuken kopen begint met het bedenken van de ideale keukenopstelling.

 

Meer inspiratie opdoen?

  • 56 pagina's vol met inspiratie
  • Een keuken kopen in de juiste stijl

 

Wil je een nostalgische landelijke keuken kopen of heb je je keuken liever strak, greeploos en in hoogglans? Zoveel keukens zoveel stijlen. Ook het materiaal dat je kiest bepaalt de keukenuitstraling. Bedenk eens wat je mooi vindt, dan kun je ook de ideale keuken kopen. Een woonmagazine kan je hierbij helpen. En kijk voor je bezoek aan Brugman ook eens naar onze keukenstijlen. Onze adviseurs in de winkel helpen je vervolgens bij het maken van je definitieve keuze.

  • Neem je huishouden als uitgangspunt

 

Heb je een groot gezin? Dan is een keuken kopen met een dubbele spoelbak, een grote koelkast en een losse bakoven een slimme keuze. Met voldoende opbergruimtenatuurlijk. Je staat versteld hoeveel ruimte je wint met slimme kastoplossingen, zoals een apothekerskast. Ben je met twee personen, dan is ruimte misschien minder belangrijk en kun je mogelijk een keuken kopen met extra luxe opties.

  • Welke apparaten?

 

Welke apparatuur past bij jouw kookstijl en huishouden? Je weet vast wel welke apparaten je absoluut niet wilt missen. En hoe vaak doe je boodschappen? Afhankelijk daarvan bepaal je hoeveel koel- en vriesruimte je nodig hebt. Ook de producten spelen daarbij een rol. Heb je bijvoorbeeld veel diepvriespizza's op voorraad? Dan is een diepvries met extra grote lades een must. Let bij een keuken kopen ook goed op energielabels. Zeker als je een groot gezin hebt of apparaten intensief gebruikt, loont het om te kiezen voor apparaten met label A+++.

  • Vervul je keukenwensen!

 

Een nieuwe keuken kopen is de ultieme kans om ál je keukenwensen te laten uitkomen. Weg met oude ergernissen en welkom slimme oplossingen van nu! Extra gezond koken met een stoomoven, bijvoorbeeld. En wat dacht je van pitt cooking; gaspitten direct vanuit het aanrechtblad? Mooi, ruimtebesparend en ook nog eens makkelijk schoon te houden! En een keuken kopen is natuurlijk dé kans om extra comfort in je leven te brengen. Tegenwoordig zijn er veel mensen die een keuken kopen met een Amerikaanse koelkast of een Quooker.

Je ideale keuken kopen? Brugman helpt

Een keuken kopen doe je niet zo vaak. Daarom is advies van een expert veel waard. Met de aandachtspunten hier naast kun je al wat keuzes maken en opties wegstrepen. Kom voor het vervolg naar een van onze vestigingen. Onze adviseurs luisteren naar je wensen en helpen je een keuken kopen die perfect past bij jouw stijl, wensen en leefsituatie.

 

Persoonlijk advies voor de juiste keuken

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Home
Keukens
Terug
Sluiten