Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Wanneer kies je voor een combimagnetron?

De combimagnetron is een magnetron en oven in één apparaat. Of beter gezegd: een magnetron met een ovenfunctie. De combimagnetron is een voordelige en geschikte keuze wanneer je weinig ruimte in je keuken hebt of de magnetron- en ovenfunctie efficiënt wilt combineren in één apparaat.

Wanneer een combi-oven?

Is het je om de ovenfunctie te doen? En ga je daarbij voor extra kwaliteit, bijvoorbeeld omdat je graag taarten en cupcakes bakt of omdat je het leuk vindt om je gezin of familie te verrassen met culinaire ovengerechten? Dan is het wellicht beter om te kiezen voor een combi-oven in plaats van een combimagnetron. Die is iets duurder, maar je profiteert dan wel van extra bakkwaliteit, opties en programma's.

Functionaliteit en gebruiksgemak

Wordt het een combimagnetron? Breng dan voor jezelf de belangrijkste eisen in kaart. Belangrijke aandachtspunten zijn:

 • Programma's Maak je veel verschillende gerechten of gebruik je de combimagnetron vooral voor ontdooien of opwarmen? Hoe meer je doet met je combimagnetron, hoe meer programma's, temperaturen en standen je nodig hebt. Er zijn tal van opties. Bedenk wel goed wat je echt gaat gebruiken.
 • Bedieningsgemak Dit is natuurlijk een heel persoonlijk aspect van een combimagnetron. Tip: kijk of de functies van de meeste knoppen of schakelaars in één oogopslag helder zijn. Er zijn ook displays die precies vertellen wat je moet doen.
 • Knoppen Er zijn combimagnetrons met druktoetsen, draaiknoppen en gladde touchscreens. Misschien vind je druktoetsen het makkelijkst, maar een glad oppervlak is weer beter schoon te houden. En de uitstraling van het bedieningspaneel speelt natuurlijk ook een rol.
   

De juiste combimagnetron vind je bij Brugman

Weet je al welke combimagnetron je wilt? Of ben je er nog niet uit? Kom langs in een van onze vestigingen. Onze adviseurs helpen je graag om jouw persoonlijke wensen te vertalen naar het juiste apparaat.

Chocoladetaart bakken in de magnetron in maar 6 minuten!

Ingrediënten:

 • 240 g pure chocolade
 • 80 g boter
 • 50 g poedersuiker
 • 4 grote eieren
 • 1 eetlepel bloem
   

Bereiding:

Smelt 200 g chocolade en de boter in de magnetron (2 minuten op 750 W).

 1. Klop de eieren, voeg de poedersuiker toe en meng tot een luchtig geheel.
 2. Voeg het chocolade-boter mengsel toe aan de geklopte eieren en meng goed. Voeg daarna de bloem toe en meng nogmaals tot er een egale massa ontstaat.
 3. Giet het chocolademengsel in de cakeschaal en duw de resterende stukjes chocolade in het mengsel.
 4. Bak de chocoladetaart 6 minuten met de Crisp functie.

Ontdooid brood wat nog steeds krokant en heerlijk is?

Dankzij de gloednieuwe Bread Defrost functie kunt u in een handomdraai genieten van ontdooid brood dat zo krokant en heerlijk is alsof het net vers is gebakken

Magazine aanvragen
Afspraak maken