Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keuken inrichten: de mogelijkheden

De ideale keuken is behalve mooi vooral heel praktisch, dankzij slimme oplossingen voor kasten en lades. Met verschillende systemen en ruimtewinners is uw keuken inrichten een eitje. Wat zijn dan slimme oplossingen? Hierbij kunt u denken aan:

Apothekerskast. Biedt heel veel opbergruimte en je kunt overal makkelijk bij.
Hoekkast oplossingen. Heb je 'lastige' keukenkastjes? Met een slim systeem benut je toch alle opbergruimte.
Ladeverdelers. Met flexibele ladeverdelers blijft al je kookgerei geordend.
Afvalsystemen. Afvalbakken geïntegreerd in het keukenkastje: zo is die lelijke afvalemmer netjes weggewerkt en bespaar je ruimte op de vloer. Dat is pas een efficiënte manier van uw keuken inrichten. 

Apothekerskast

Een populair staaltje keukeninrichting is de apothekerskast. Een smalle, vaak hoge kast waaruit je het rek met opbergmanden geheel naar voren kunt trekken. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. Breder is handig bij het opbergen van grotere verpakkingen, smaller is efficiënt wanneer je de kast voornamelijk gebruikt voor kruiden. 

Hoekkastoplossingen

Loze ruimte is verleden tijd met de slimme hoekkastoplossingen. Drie manieren van keukeninrichting om je hoekkastjes maximaal te benutten:

  • Carrouselkast. Met scharnierdeur, en een ronddraaiend schap binnen in het kastje. Een goede keukeninrichting voor een kleinere keuken.
  • Magic Corner. Ondanks de hoek kun je overal bij doordat het schap naar buiten draait.
  • Le Mans-draaisysteem. Een ideaal stukje keukeninrichting voor iedere hoekkast. Het plateau draait op soepele geleiders helemaal naar buiten zodat je ook genoeg lichtval hebt.

Ladeverdelers

Wie bezig is met een praktische keukeninrichting, kan natuurlijk niet om handige ladeverdelers heen. Met de juiste keuze voorkom je rommelige lades en dus gezoek naar keukengerei. Brugman heeft een keur aan modulaire ladeverdelingen. Met ons advies kies je ook op dit gebied de juiste keukeninrichting.

Afvalsysteem

De losstaande vuilnisbak hoeft niet meer in de huidige keukeninrichting. Sterker nog: er zijn tal van oplossingen om je afval onzichtbaar én hygiënisch in een keukenkastje te plaatsen. Op een uittrekplateau of in een kantelende bak.

Je keuken inrichten? Wij denken graag met je mee.

Brugman heeft vele slimme oplossingen voor een uiterst praktische keukeninrichting. Kom naar een van onze winkels en vraag onze adviseurs om uitleg en tips. Zo kom je tot een keukeninrichting waar je jaren plezier van hebt.

Bekijk ook

open keuken

Open keukens

Parallelkeukens

Parallelkeukens

G keukens

G keukens

U keukens

U keukens

L keukens

L keukens

Magazine aanvragen
Afspraak maken