Nu 20% korting op keukens en 10% korting op badkamers

én een gratis Quooker kraan* of een gratis Grohe regendouche**!

Al meer dan 49 jaar zet Brugman zich in voor de beste keuken en badkamer oplossingen. Laat je inspireren en adviseren in een van onze showrooms. We nemen graag de tijd voor jou en jouw droomkeuken of -badkamer.

Ook toe aan een Brugman?

Je ontvangt nu behalve 20% korting op elke keuken en 10% korting op elke badkamer ook nog een gratis Quooker kraan* en/of een gratis Grohe regendouche**. 

Nu al nieuwsgierig naar de veilige en duurzame oplossingen? Laat je hier alvast inspireren.

Oktober Woonmaand

Daarnaast hebben wij ter ere van Oktober Woonmaand nog een extra actie in week 42 en 43. Wanneer je gedurende de aangewezen dagen een nieuwe keuken en/ of badkamer bij ons koopt, krijg je nu ook nog een waardebon t.w.v. €250,-. Je kan kiezen uit de volgende bonnen: Bijenkorf, Dinerbon, Sauna wellness bon, tuincadeaukaart of de nationale kunst & cultuur cadeaukaart.

En alsof dat nog niet alles is, maak je ook nog eens kans op een cheque t.w.v. €5.000,- als korting op jouw nieuwe keuken of badkamer!*

Bekijk hier op welke data de winkel in jouw buurt hieraan meedoet.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs tekenen graag een keuken- of badkamerontwerp op maat voor je. Een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op je persoonlijke wensen én budget. Ook voor ruimtes met ongebruikelijke afmetingen kunnen we je helpen een passende oplossing te vinden. 

Laat je inspireren en adviseren bij een van de showrooms van Brugman.

Welkom bij Brugman

  • Maak een afspraak, zodat we het bezoek aan de winkels kunnen spreiden en je direct kunnen helpen.
  • Op koopavonden zijn wij tot 20.00 uur geopend.
Home
Terug
Sluiten