Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Ontspannen met een Sunshower

Kom tot rust na je werk of een intensieve sportsessie met de Sunshower. De UV- en/of infraroodlamp draagt bij aan de gezondheid van je lichaam én behoudt jouw stralend zomers tintje. Benieuwd naar alle voordelen van de luxe Sunshower? Lees dan snel verder en laat je inspireren!

Hoe werkt een Sunshower?

Zie jij jezelf al helemaal tot rust komen tijdens het douchen dankzij de Sunshower? Dan ben je vast benieuwd hoe deze precies werkt. De infraroodstraling van een Sunshower dringt diep door in de huid. Door de energie van het infraroodlicht komen moleculen in beweging, waardoor ze warmte veroorzaken. Daardoor stijgt je lichaamstemperatuur en krijg je meteen een aangenaam en ontspannen gevoel. Tevens vermindert deze infraroodstraling rug- en nekklachten, reumatische klachten en spierpijn. Ook reinigt het weldadige infraroodlicht de huid en stimuleert het de doorbloeding.

De voordelen van een Sunshower

Genezing van binnenuit
Wanneer je last hebt van rug- en nekklachten ervaar je bij het opstaan vaak hinder en pijn. Over het algemeen wordt er dan warmtetherapie aanbevolen om deze klachten te verminderen. Het is wetenschappelijk bewezen dat therapie met infrarood effectief is om het verkrampte gevoel in je rug en nek te verminderen. In tegenstelling tot de meeste pijnstillers heeft warmtetherapie bovendien geen bijwerkingen.

Verlichting van reumatische klachten
Wetenschappelijk onderzoek door het Medisch Centrum Twente en de Saxion Hogeschool toont aan dat het gebruik van infraroodlicht reumatische klachten op korte termijn kan verminderen. Daardoor heb je minder last van stijve gewrichten of spieren en wordt je pijn verlicht.
 
Sneller herstel spieren
Infraroodstraling versnelt je bloedcirculatie: dit resulteert in toename van het zuurstofgehalte in het bloed. Hierdoor verminderen spierpijn en stijfheid, kan een sportblessure sneller herstellen en ontspant je lichaam. Doordat je spieren meer ontspannen, kan dit gewrichtsklachten verminderen. Infrarood helpt overigens niet alleen bij herstel na een sportieve inspanning, het is ook een goede opwarming voordat je gaat sporten.

Dieptereiniging van de huid
Door de efficiënte warmte van de infraroodlamp verwijden de poriën zich. Dit resulteert in een betere en effectievere dieptereiniging van de huid, waardoor je huid er gezonder en mooier uitziet. Daarnaast zorgt infrarood ervoor dat voedende en hydraterende crèmes intensiever en sneller worden opgenomen, waardoor jij nog sneller een stralende huid hebt.
 
Gezondere bloedcirculatie
Het gebruik van infrarood zorgt ook voor je hele lichaam. Infrarood stimuleert namelijk een snellere bloedsomloop. Daardoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en de aanvoer van voedings- en bouwstoffen versneld. Van deze processen profiteren niet alleen je spieren en je huid, je hele lichaam geniet van deze reinigende en opbouwende werking van infrarood. Ongeacht de klachten die je ervaart, na gebruik van de Sunshower voel je je een stuk relaxter en fitter.

Verschillende varianten Sunshowers

De Sunshowers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Wil je genieten van een Sunshower die je hele lichaam verwarmt? Dan is een grote Sunshower ideaal. De kleine Sunshower richt zich enkel op een deel van het lichaam. De infrarood lamp zit in iedere Sunshower ingebouwd. Wil je gaan voor extra luxe en ontspanning? Kies dan voor een Sunshower met een extra functie, namelijk UV licht. Hiermee behoud je je bruine tint in de donkere wintermaanden. Daarnaast kan je lichaam vitamine D aanmaken, omdat de Sunshower de juiste hoeveelheid UV licht uitstraalt. Dit is niet alleen belangrijk voor sterke botten en tanden, maar zorgt ook voor een goede weerstand en werking van de spieren.

Benieuwd naar de Sunshower?

Bij Brugman vind je een ruim aanbod Sunshowers. Laat je inspireren en bestel ons gratis magazine. Benieuwd welke Sunshower het beste bij jou past? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs en stel je vragen. Onze adviseurs weten alles over de Sunshowers en voorzien jou graag van passend advies.

Magazine aanvragen
Afspraak maken