Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Whirlpool: energiezuinig afwassen

Whirlpool, wie kent het merk niet? Er zal ongetwijfeld een belletje gaan rinkelen bij het horen van de naam. Het Amerikaanse merk staat met name bekend om zijn energiezuinige apparaten. Ben je op zoek naar een vaatwasser waarbij gedacht is aan het milieu? Dan ben je bij Whirlpool aan het juiste adres. Bij Brugman vind je verschillende whirlpools in verschillende soorten uitvoeringen en prijsklassen.

Sobere kleuren

Whirlpool houdt van moderne ontwerpen. Het merk heeft verschillende soorten vaatwassers, verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Het assortiment bevat vaatwassers in de kleuren zilver, rvs en wit. Deze sobere kleuren zorgen ervoor dat de vaatwassers perfect passen bij vrijwel iedere keukenstijl.

Verschillende soorten installaties

Whirlpool heeft verschillende soorten installaties. Ben je op zoek naar een vaatwasser die past onder je bestaande keukenkasten? Dan heeft Whirlpool onderbouwvaatwassers. Ben je op zoek naar een vaatwasser die makkelijk te installeren is en waar je geen kast voor nodig hebt om hem in te plaatsen? Dan heeft Whirlpool vrijstaande vaatwassers in het assortiment. Als je houdt van een strak design, dan is een ingebouwde vaatwasser iets voor jou. Whirlpool heeft volledig en semi-geïntegreerde vaatwasmachines.

Speciale eigenschappen

Verder hebben enkele whirlpool vaatwassers speciale eigenschappen. Zo bevatten enkele apparaten de 6TH SENSE technologie, die ervoor zorgt dat je je vaat niet hoeft voor te spoelen. Ook bevatten sommige vaatwassers van Whirlpool de 6TH SENSE Power Clean technologie. Deze techniek kijkt hoe vies de vaat nog is en past daarop het vermogen van de vaatwasser aan. Op deze manier daalt het energieverbruik met maar liefst vijftig procent.

Enthousiast? Kom langs!

Ben je enthousiast geworden over de vaatwassers van Whirlpool? Kom langs in een van onze showrooms en ontdek met eigen ogen welke vaatwasser bij jouw wensen past. Daarnaast staan onze deskundige adviseurs altijd klaar om je eventuele vragen te beantwoorden.

Magazine aanvragen
Afspraak maken