Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Whirlpool kookplaten: kies de kookplaat die bij je past

Met Whirlpool kookplaten haal je innovatieve en geavanceerde technologie in huis. Koken wordt nog leuker, gemakkelijker en energiezuiniger met een elektrische, gas- of inductiekookplaat van Whirlpool. Met het mooie en stijlvolle design en de praktische eigenschappen van Whirlpool is er voor ieder type kok een passende kookplaat. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van Whirlpool kookplaten.

Vrijstaand gemengd elektrisch fornuis met inductiekookplaat

Inductie koken: met inductie kook je veiliger, schoner en energiezuiniger. Je verwarmt namelijk niet de kookplaat maar de pan. Zo gaat er geen warmte (en dus energie) verloren. Met een Whirlpool inductiekookplaat heb je keuze uit de volgende speciale eigenschappen:

  • 6TH SENSE: hiermee kun je  instellingen naar persoonlijke voorkeur voorprogrammeren voor bijvoorbeeld sudderen, smelten en koken.
  • Flexicook: heb je extra grote pannen, dan kun je met Flexicook meerdere pitten samenvoegen zodat je één kookzone creëert.
  • PowerManagement: heb je veel apparaten tegelijk aan staan en beperkte stroomvoorziening? Dan kun je met PowerManagement het maximale vermogen van de kookplaat instellen en voorkom je overbelasting.

Elektrisch koken: een elektrische kookplaat is eenvoudig in elke keuken te installeren omdat er geen gastoevoer nodig is. En niet onbelangrijk, elektrische kookplaten zijn heel gemakkelijk schoon te maken.

Op gas koken: nog steeds koken veel mensen graag op gas. Warmteverdeling gaat efficiënt en snel waardoor je je maaltijd met precisie kunt bereiden. De branders van Whirlpool zijn krachtig en geven extra warmte en snelheid waardoor je maaltijd in een mum van tijd is bereid.

Kom langs voor advies

Wil je meer informatie of advies, breng dan een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk welk fornuis het beste bij je past. 

Magazine aanvragen
Afspraak maken