Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Lekkere en verse koffie met Whirlpool inbouw koffiemachines

Whirlpool inbouwkoffiemachines laten je elke dag genieten van de lekkerste koffie. Cappuccino, latte of een stevige espresso, je maakt het allemaal zelf met de Whirlpool inbouwkoffiemachines. Voor de meeste mensen is koffie niet weg te denken uit hun dagelijkse eet- en drinkpatroon. De heerlijke koffiegeur ’s ochtends helpt bij het wakker worden. Of na het eten nagenieten met een lekker kopje espresso. Een inbouwkoffiemachine van Whirlpool staat mooi en strak in de keuken en maakt van jou een echte barista!

Welk model kies je?

Bij Whirlpool heb je de keuze uit verschillende apparaten. Ze zijn allemaal voorzien van een verstelbaar melkopschuimsysteem om de perfecte cappuccino of koffie verkeerd te zetten. De dichtheid van de melk kies je zelf. Met de dubbele tuit is er altijd mogelijkheid voor twee kopjes koffie per keer. Voor de meest verse koffie kun je kiezen voor een apparaat met een koffiemaler.  Deze stille maler heeft 13 verschillende maalinstellingen zodat je jouw koffie helemaal naar eigen smaak aan kunt passen. Overigens kun je ook nog steeds gemalen koffie gebruiken.

Past een Whirlpool inbouw koffiemachine in mijn keuken?

Een inbouwkoffiemachine geeft je keuken een modern en strak aanzien en zorgt voor meer werkruimte op jouw aanrechtblad. Je bouwt het apparaat in een van de keukenkastjes op een hoogte dat je er gemakkelijk bij kunt. De nisafmetingen die je beschikbaar moet hebben zijn maximaal 450 x 560 x 550 mm. Let daarop voordat je tot aanschaf overgaat. 

Kom langs voor advies

Wil je meer informatie of advies, bestel dan het gratis Brugman magazine of breng een bezoek aan een van onze winkels. Een van onze deskundige adviseurs staat je graag te woord onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Magazine aanvragen
Afspraak maken