Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Whirlpool fornuizen: mooi en passend bij elke keuken

Whirlpool fornuizen passen met hun stijlvolle en tijdloze design bij elke keuken. Voor liefhebbers van gas of inductie is er keuze uit verschillende modellen Whirlpool fornuizen. Een vrijstaand fornuis is een mooie blikvanger in uw keuken. Lees hieronder meer over de verschillende typen Whirlpool fornuizen en de speciale eigenschappen voor gemakkelijk koken én schoonmaken.

Vrijstaand gemengd elektrisch fornuis met inductiekookplaat

Met inductie kook je veiliger, schoner en energiezuiniger. Je verwarmt alleen de pan en niet de kookplaat. De volgende speciale eigenschappen maken koken met een Whirlpool inductiekookplaat veilig en comfortabel.

6TH SENSE kookassistent: hiermee kun je instellingen naar persoonlijke voorkeur voorprogrammeren.

Easy Touch User interface: met het innovatieve touch-display geniet je van intuïtief gebruiksgemak om je kookplaat en oven te bedienen. De icoontjes op het LCD-display geven duidelijke informatie.

Kinderbeveiliging: dit voorkomt dat kinderen per ongeluk het fornuis aanzetten.

Pyrolytische technologie: vet en voedselresten worden met extreem hoge temperaturen in as omgezet die je vervolgens gemakkelijk met een natte doek kunt verwijderen. Ideaal schoonmaken dus! Met speciale afdichting en vierlaagse glazen deur heeft de oven altijd een veilige temperatuur.

Vrijstaand gemengd fornuis met gaskookplaat

Voor veel mensen is koken op gas nog steeds favoriet. Door de snelle warmteverdeling kun je precies en snel de juiste temperatuur regelen. Lees hier welke speciale Whirlpool eigenschappen er voor de gasfornuizen beschikbaar zijn.

6TH SENSE kookassistent: hiermee kun je instellingen naar persoonlijke voorkeur voorprogrammeren voor bijvoorbeeld sudderen, smelten en koken.

Super Kookbrander: het design van deze kookbrander zorgt voor evenredige verspreiding van de warmte voor snellere kookresultaten.

Groot display: voor gemakkelijk gebruik en duidelijke informatie.

Multifunctie 11: dankzij de 11 verwarmingsfuncties van de oven kan geen enkel gerecht mislukken.

Quick Cleaning door: je verwijdert moeiteloos zonder gereedschap het glas uit de deur, zodat je gemakkelijk schoon kunt maken.

Kom langs voor advies

Wil je meer informatie of advies, breng dan een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk welk fornuis het beste bij je past. 

Magazine aanvragen
Afspraak maken