Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Whirlpool koel- en vrieskasten: langer genieten van vers eten

Whirlpool heeft koel-, vries-, en combikasten met een strak en elegant ontwerp. Brugman heeft apparaten in verschillende soorten en maten van het Amerikaanse Whirlpool. De innovatieve technieken en unieke ontwerpen van het merk zijn de uitkomst voor het bewaren van jouw voedsel. Lees hier meer over de koel-, vries-, en combikasten.

De juiste kleur en maat

Het assortiment van Whirlpool biedt voor ieder wat wils. De koel-, vries- en combikasten van het merk zijn verkrijgbaar in onder meer de kleuren rvs, wit en zilver. Daarnaast heeft Whirlpool verschillende modellen; zowel ingebouwde als vrijstaande apparaten. Bovendien variëren de hoogten van de koel-, vries- en combikasten van minder dan 90 cm tot koelkasten die hoger zijn dan 180 cm.

Speciale eigenschappen

De apparatuur van Whirlpool heeft een aantal speciale eigenschappen, waaronder:

6TH SENSE Live
Met deze techniek kun je de koelkast of vriezer gemakkelijk met je telefoon of tablet bedienen. Met een app kun je op een eenvoudige manier onder meer de temperatuur en de instellingen van het apparaat checken. 

Fresh Control
Deze technologie past automatisch de luchtvochtigheidsgraad en de temperatuur in je koel- of vrieskast aan. Op die manier wordt je voedsel vier keer zo lang vers gehouden.

Topproduct

Een van de topproducten van Whirlpool is de vrijstaande koel-vriescombinatie vorstvrij – BSNF 8152 OX. Dit apparaat is hoog en daarom geschikt voor een gezinshuishouden. Het bevat onder meer de Fresh Control functie, waardoor eten langer vers blijft. Daarnaast heeft het apparaat een antibacterieel filter die ervoor zorgt dat er slechts een beperkt aantal bacteriën in je combikoelkast aanwezig is en je apparaat dus voorzien is van optimale hygiëne.

Kom langs voor advies

Ben je nieuwsgierig geworden naar de koel- en vrieskasten van Whirlpool? Kom voor persoonlijk advies naar een van onze vestigingen. De deskundige adviseurs staan altijd klaar om je alles te vertellen over de verschillende Whirlpool koel- en vrieskasten in het assortiment van Brugman.

Magazine aanvragen
Afspraak maken