Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Whirlpool ovens: van alle gemakken voorzien

De ovens van Whirlpool zijn van hoogwaardige kwaliteit, voorzien van de nieuwste innovatieve technologieën. De slimme functies van Whirlpool ovens nemen je veel werk uit handen en besparen op die manier tijd, zodat deze jouw leven gemakkelijker én aangenamer maken. Wil je meer weten? Lees hier alles over Whirlpool ovens.

6th SENSE

Met de unieke 6th SENSE technologie kun je intuïtief en gemakkelijk jouw oven bedienen. Met de ‘draai en bevestig’ functie van de centrale programmaknop stel je in een handomdraai de oven in. Kies een type gerecht uit zes voorgestelde categorieën en jouw oven doet de rest. De optimale bereidingswijze en temperatuur zijn automatisch ingesteld. Op deze manier ervaar je flexibiliteit en comfort tijdens het koken.

Ready2Cook met Whirlpool

Met de Ready2Cook functie van Whirlpool ovens is voorverwarmen verleden tijd. Dit innovatieve systeem levert perfecte kookresultaten op zonder de oven voor te verwarmen. Een krachtig convectiesysteem zorgt er namelijk voor dat de juiste temperatuur razendsnel wordt bereikt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook tot 20% energie. Win-winsituatie!

Schoonmaken was nooit zo eenvoudig

Met de innovatieve functie SmartClean™ wordt schoonmaken een eitje! Het zeer energiezuinige reinigingsproces duurt slechts 30 minuten. De gehele binnenkant van de oven wordt grondig gereinigd zonder schoonmaakmiddelen. Vervolgens veeg je de ovenruimte eenvoudig schoon met een doekje of spons. Een kind kan de was doen!

Kom langs in onze winkel

Heb je interesse in zo’n functionele oven van Whirlpool? Kom eens langs bij een van onze 35 vestigingen, zodat je ons volledige aanbod Whirlpool ovens met eigen ogen kunt zien. Bovendien staan onze keukenprofessionals hier altijd voor je klaar met een passend en gedegen advies.

Magazine aanvragen
Afspraak maken