Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Whirlpool magnetrons: modern en multifunctioneel

Whirlpool magnetrons zijn voorzien van talloze handige functies die jou tijd besparen én koken gemakkelijker maken. In een handomdraai bereid je een heerlijk gerecht, zonder zelf de handen al te veel uit de mouwen te steken. Lijkt het je wel wat, zo’n multifunctionele magnetron? Ontdek hier alles over Whirlpool magnetrons!

Koken met stoom

Een gezonde én lekkere maaltijd op je bord in een mum van tijd? Koken met stoom maakt het mogelijk. Met slechts één druk op de knop maak jij bijvoorbeeld verse groenten klaar in de magnetron. De groenten behouden dezelfde hoeveelheid vitaminen en zijn rijker van smaak. Win-winsituatie! Ook pasta en rijst zijn gemakkelijk en snel te bereiden met de stoomgenerator in diverse Whirlpool magnetrons. 

Ontdooien, opwarmen en warmhouden

Ontdooien ging nog nooit zo snel en gelijkmatig als met het unieke JetDefrost 3D-systeem in verschillende Whirlpool magnetrons. Het opwarmen van kliekjes is ook in slechts enkele minuten gebeurd met de opwarmfunctie. Wil je een gerecht warm houden? Dat is tot wel 4 uur mogelijk, terwijl het gerecht wordt beschermd tegen uitdroging. Zo geniet jij van jouw warme maaltijd wanneer je maar wilt. 

Oogverblindend design van Whirlpool magnetrons

Naast het feit dat Whirlpool magnetrons uitermate functioneel zijn, zien ze er ook nog eens strak en modern uit. Het oog wil immers ook wat. Veel magnetrons van Whirlpool hebben een luxe RVS-look met glanzend of matte zwarte details. Bovendien zijn de magnetrons voorzien van een overzichtelijk bedieningspaneel, sommige types hebben een touchscreen en/of handige draai- en drukknoppen. 

Ontvang ons gratis magazine

Wil je meer inspiratie voor magnetrons in jouw keuken opdoen? Vraag ons gratis magazine aan, dat boordevol inspirerende tips en handige opstekers staat. Daarnaast krijg je een kijkje in de keuken van enkele van onze klanten en lees je meer over klantervaringen. Het magazine wordt helemaal gratis bij jou thuisbezorgd!

Magazine aanvragen
Afspraak maken