Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Kies een Whirlpool afzuigkap die bij je keuken past

Whirlpool afzuigkappen zijn er voor elk type keuken. Van een mooi decoratief model voor boven jouw kookeiland tot een stijlvol wandmodel of een inbouwkap weggewerkt in of onder uw keukenkastje; alles kun je vinden in het assortiment van Whirlpool afzuigkappen. De nieuwste technologieën zorgen ervoor dat het geluid minimaal is. Lees hier meer over de mogelijkheden van Whirlpool.

Waaruit kun je kiezen?

Whirlpool heeft een ruime collectie afzuigkappen. Hieronder lichten we er een aantal voor je uit.

De eilandafzuigkap: deze wordt meestal boven een kookeiland geplaatst waar de lucht zich naar meerdere kanten kan verspreiden en heeft daarom een hoog vermogen. Geuren en dampen verspreiden zich niet naar je huiskamer.

Wandafzuigkap: deze wordt tegen de muur bevestigd en heeft een verstelbaar schachtdeel waarin de afzuigpijp wordt weggewerkt. Wandmodellen zijn verkrijgbaar in de traditionele T-modellen, maar ook in decoratieve stijl met mooie verlichting.

Onderbouw afzuigkap: deze kap is fijner van vormgeving en is geschikt om onder een keukenkastje te plaatsen. Je vindt verschillende typen in het Whirlpool assortiment.

De specifieke eigenschappen van Whirlpool

Whirlpool afzuigkappen beschikken over een aantal technologische vernieuwingen die zorgen voor comfort en gebruiksvriendelijkheid. Lees hieronder meer.

6TH Sense: de exclusieve 6TH Sense technologie zorgt ervoor dat de afzuigkap het vermogen elke keer opnieuw aanpast tijdens het koken. Je hoeft zelf dus niets te doen.

Touch control panel: het intuïtieve LCD-panel is gebruiksvriendelijk bij het instellen van uw afzuigkap.

Super Silent: met de Whirlpool Silent-technologie geniet je van de stilte van je afzuigkap.

 

Meer weten?

Wil je meer informatie of advies, breng dan een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk welke afzuigkap het beste bij jouw keuken past.
 

Magazine aanvragen
Afspraak maken