Boretti koelvriescombinaties - Brugman

De koelvriescombinaties van Boretti

De koelvriescombinaties van Boretti staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet alleen houden ze je voedsel langer vers en lekker, ze beschikken ook over een prachtig Italiaans design dat een fijne sfeer toevoegt aan elke keuken. 

Verschillende modellen koelvriescombinaties

De koelvriescombinaties van Boretti zijn beschikbaar in zowel vrijstaande- als inbouwmodellen. Wanneer je op zoek bent naar een op zichzelf staande koelkast die de aandacht trekt, is een vrijstaand model van Boretti een goede keuze. Toch liever een koelkast die naadloos overvloeit in de rest van je keukeninterieur? Dan zijn de inbouw koelvriescombinaties zeer geschikt. Ook qua kleur, grootte en breedte zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk. 

Unieke eigenschappen

De Boretti koelvriescombinaties beschikken over enkele unieke eigenschappen die deze zo bijzonder maken. 
- Pro Air ventilator. De Pro Air ventilator zorgt ervoor dat er in de koelkast altijd een constante temperatuur en lage luchtvochtigheid heerst, zodat je voedsel langer vers en smaakvol blijft.
- No Frost. Het ruime vriesvak van de Boretti koelvriescombinatie is voorzien van een no frost-functie, waardoor er geen ijsvorming ontstaat in het vriesgedeelte. Vochtige lucht wordt meteen afgevoerd waardoor het niet de kans krijgt om zich tot ijs te vormen. Je hoeft de vriezer dus niet meer te ontdooien. 
- De freshbox. De freshbox die zich onderin de koelkast bevindt, houdt ingrediënten extra lang vers en op smaak. Daarom is deze bij uitstek geschikt om je groente en fruit in te bewaren.

Wijnklimaatkast

Sommige van de koelvriescombinaties van Boretti beschikken over een wijnklimaatkast. Deze is zeker even het vermelden waard, met name voor de wijnliefhebber. Boretti weet als Italiaans merk als geen ander hoe je wijnen heerlijk op smaak houdt. De wijnklimaatkast zorgt ervoor dat je favoriete wijnen op een constante temperatuur liggend bewaard worden en de ideale temperatuur hebben om te drinken. De legplateau’s zijn in zijn geheel uit de kast te schuiven, zodat je eenvoudig een passende wijn uitzoekt. De wijnklimaatkast is ook los van de koelvriescombinatie verkrijgbaar.

Bezoek onze showroom

Ben jij benieuwd geworden naar de Boretti koelvriescombinatie? Kom langs in één van onze vestigingen. Onze adviseurs laten je alle mogelijkheden zien en helpen je graag bij het uitkiezen van de koelvriescombinatie die aansluit bij al jouw wensen.

Meer inspiratie opdoen?

  • 56 pagina's vol met inspiratie

Kom langs voor persoonlijk advies

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in...

Lees meer

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager

Snel en gemakkelijk de indeling van je koelkast aanpassen

Met Siemens Easy Lift. Bekijk het filmpje!

Weg met geurtjes!

Bepaalde producten of gekoelde gerechten kunnen vervelende geurtjes achterlaten in de koelkast. Geen punt, je hebt vast wel iets in huis waarmee de lucht in no time weer schoon is.

Leg een nacht in de koelkast:

  • Een witte boterham
  • Enkele ongebruikte koffiepads of theezakjes
  • Een halve appel
  • Een schoteltje bakpoeder

Ook alles lezen over Amerikaanse koelkasten

Leent je keukenruimte zich voor het plaatsen van een vrijstaande koelkast? Lees dan ook alles over Amerikaanse koelkasten. Wat is er bijvoorbeeld mooier dan een grote SMEG koelkast met een hip kleurtje als blikvanger in je keuken!

Gratis Brugman magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantenervaringen
Home
Terug
Sluiten