Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De koelvriescombinaties van Boretti

De koelvriescombinaties van Boretti staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet alleen houden ze je voedsel langer vers en lekker, ze beschikken ook over een prachtig Italiaans design dat een fijne sfeer toevoegt aan elke keuken. 

Verschillende modellen koelvriescombinaties

De koelvriescombinaties van Boretti zijn beschikbaar in zowel vrijstaande- als inbouwmodellen. Wanneer je op zoek bent naar een op zichzelf staande koelkast die de aandacht trekt, is een vrijstaand model van Boretti een goede keuze. Toch liever een koelkast die naadloos overvloeit in de rest van je keukeninterieur? Dan zijn de inbouw koelvriescombinaties zeer geschikt. Ook qua kleur, grootte en breedte zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk. 

Unieke eigenschappen

De Boretti koelvriescombinaties beschikken over enkele unieke eigenschappen die deze zo bijzonder maken. 
- Pro Air ventilator. De Pro Air ventilator zorgt ervoor dat er in de koelkast altijd een constante temperatuur en lage luchtvochtigheid heerst, zodat je voedsel langer vers en smaakvol blijft.
- No Frost. Het ruime vriesvak van de Boretti koelvriescombinatie is voorzien van een no frost-functie, waardoor er geen ijsvorming ontstaat in het vriesgedeelte. Vochtige lucht wordt meteen afgevoerd waardoor het niet de kans krijgt om zich tot ijs te vormen. Je hoeft de vriezer dus niet meer te ontdooien. 
- De freshbox. De freshbox die zich onderin de koelkast bevindt, houdt ingrediënten extra lang vers en op smaak. Daarom is deze bij uitstek geschikt om je groente en fruit in te bewaren.

Wijnklimaatkast

Sommige van de koelvriescombinaties van Boretti beschikken over een wijnklimaatkast. Deze is zeker even het vermelden waard, met name voor de wijnliefhebber. Boretti weet als Italiaans merk als geen ander hoe je wijnen heerlijk op smaak houdt. De wijnklimaatkast zorgt ervoor dat je favoriete wijnen op een constante temperatuur liggend bewaard worden en de ideale temperatuur hebben om te drinken. De legplateau’s zijn in zijn geheel uit de kast te schuiven, zodat je eenvoudig een passende wijn uitzoekt. De wijnklimaatkast is ook los van de koelvriescombinatie verkrijgbaar.

Bezoek onze showroom

Ben jij benieuwd geworden naar de Boretti koelvriescombinatie? Kom langs in één van onze vestigingen. Onze adviseurs laten je alle mogelijkheden zien en helpen je graag bij het uitkiezen van de koelvriescombinatie die aansluit bij al jouw wensen.

Magazine aanvragen
Afspraak maken