Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De afzuigkappen van Boretti

Boretti afzuigkappen zijn qua design en efficiëntie een aanwinst voor je keuken. Dit lifestylemerk ontwerpt al zijn keukenapparatuur met aandacht voor detail en technologie. Dat geldt ook voor de Boretti afzuigkappen. Het Italiaanse design mag gezien worden in je keuken. Bovendien zorgen de uitgebalanceerde motoren voor een maximale afzuiging met een minimaal geluid. Met een afzuigkap van Boretti verhoog je het kookplezier en voeg je iets toe aan je keukeninrichting. Lees verder wat de mogelijkheden zijn met Boretti afzuigkappen.

Solide en tijdloos ontwerp

Met een afzuigkap van Boretti ben je verzekerd van een degelijk, solide apparaat. Bovendien is de onderscheidende Italiaanse vormgeving tijdloos en past daarom bij elke keuken. De afzuigkappen zijn verkrijgbaar in de kleuren rvs, antraciet en zwart. Houd je van een felle kleur en wil je een opvallende afzuigkap in je keuken? Dan kan je bij Boretti zelfs een van de RAL-kleuren kiezen, een trend die we steeds vaker in de keuken zien.

Kies je Boretti afzuigkap

Boretti biedt wand-, eiland-, inbouw- en plafondafzuigkappen. Wandafzuigkappen zijn er in verschillende formaten met verschillende vormen: trechter, blok en met een schuine voorkant. Stuk voor stuk zijn het elegante modellen die opvallen met hun solide design. Hetzelfde geldt voor de eilandkap. Voor elk keukeneiland is een passend formaat en model te vinden. Boretti biedt voor een groot eiland ook een afzuigkap met twee motoren. De inbouw- en plafondkappen zijn eveneens verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Met deze units die ingebouwd worden in een kast of bevestigd tegen het plafond, zorg je voor een strak geheel in de keuken. Tot slot zijn Boretti afzuigkappen voorzien van energiezuinige LED-verlichting. 

Wil je meer weten over Boretti afzuigkappen?

Ben je geïnteresseerd in een efficiënte, elegante en geluidsarme afzuigkap van Boretti? Bezoek dan een van onze showrooms om Boretti producten te bekijken en uit te proberen. Onze keukenspecialisten laten je graag de mogelijkheden zien en beantwoorden al je vragen.

Magazine aanvragen
Afspraak maken