Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De ovens van Boretti

Boretti ovens zijn zeer functioneel en bovendien een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Het Italiaanse merk ontwerpt al zijn apparatuur met een goed oog voor detail en vooruitstrevende technologie. Met een oven van Boretti maak je het echte Italiaanse retrodesign zichtbaar in de keuken. Daarnaast bevatten de ovens functionaliteiten die je een handje helpen in de keuken. Een oven waar je jarenlang kookplezier van beleeft en die echt iets toevoegt aan je keukeninrichting. Lees hier meer over de mogelijkheden met Boretti ovens.

Strak en retro design

De ovens van Boretti hebben een strak en praktisch uiterlijk met duidelijke knoppen, waardoor ze erg makkelijk in het gebruik zijn. Toch zijn deze dankzij het retro design onderscheidend van andere ovens. De grote draaiknoppen en de combinatie van een lichte rvs-kleur met zwart zijn typische kenmerken van Boretti ovens. Haal het echte Italië-gevoel in jouw keuken met een Boretti oven.

Een oven met slimme technologieën

Boretti houdt bij haar ovens rekening met de bereiding van veel verschillende soorten gerechten. Daarom stellen de meeste ovens uit het assortiment hun temperatuur en tijd in op voorgeprogrammeerde recepten, zodat je gegarandeerd een perfect bereide maaltijd op tafel zet. Ook behalen alle elektrische ovens een temperatuur van 300 graden en dankzij de Quickstart-functie komt de oven snel op de gewenste temperatuur. Daarnaast is een Boretti oven voorzien van een handige zelfreinigende functie, waardoor de wanden schoon en hygiënisch blijven. Bovendien blijven de zijwanden en de ovendeur koel door een koelventilator. Hierdoor kunnen de inbouwovens veilig in een hoge kast ingebouwd worden en zijn deze kindvriendelijk.

Wil je meer weten over Boretti ovens?

Ben je geïnteresseerd in een stijlvolle en functionele oven van Boretti? Bezoek dan een van onze showrooms en bekijk ze met eigen ogen. Onze keukenspecialisten laten je graag de mogelijkheden zien en beantwoorden al je vragen.  

Magazine aanvragen
Afspraak maken