Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Boretti magnetrons

Met een Boretti magnetron verwarm, ontdooi en bereid je een snelle maaltijd. Gemak en snelheid zijn dan ook de karakteristieke kenmerken van een Boretti magnetron. Bij Brugman vind je een divers assortiment combimagnetrons van dit Italiaanse kwaliteitsmerk. Wil je meer weten over het aanbod? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Combimagnetrons van Boretti

Het assortiment van Boretti bestaat uit diverse combimagnetrons. Deze handige combinatie integreert een oven en magnetron in één apparaat. Hiermee bespaar je ruimte in de keuken, maar dit zorgt er ook voor dat je snel kunt wisselen tussen verschillende functies en programma’s. Zo kun je een maaltijd ontdooien en verwarmen met de grillstand in hetzelfde apparaat. De combimagnetrons beschikken over een groot aantal vooraf ingestelde programma’s, waardoor je met een simpele druk op de knop de combimagnetron aan het werk zet. Bovendien zorgen de tiptoetsen ervoor dat de combimagnetron zeer gebruiksvriendelijk is. Met een ruime inhoud van maar liefst 32 liter bereid je zowel kleine gerechten als grote ovenschalen in deze handige Boretti combimagnetron.

Fornuis met geïntegreerde magnetron

Ben je op zoek naar een bijzondere eyecatcher voor jouw keuken? Overweeg dan eens de prachtige fornuizen van Boretti. Hiermee breng je het traditionele gevoel naar jouw keuken, maar dan in een modern jasje. Tegenwoordig zijn er ook fornuizen met geïntegreerde magnetrons beschikbaar. Hierbij combineer je het stijlvolle uiterlijk van het fornuis met het gemak van een magnetron. Bovendien heb je op deze manier alles binnen handbereik tijdens het koken.

Bezoek een van onze showrooms

Wil jij de magnetrons en andere apparatuur van Boretti met eigen ogen bekijken voordat je overgaat op aankoop? Bezoek dan een van onze showrooms. De showrooms zijn verspreid door heel Nederland, waardoor er altijd een vestiging bij jou in de buurt te vinden is. Bovendien kun je bij iedere vestiging terecht voor persoonlijk en passend advies.

Magazine aanvragen
Afspraak maken