10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

Boretti vaatwassers

Met een Boretti vaatwasser hoef je je nooit meer druk te maken over de vuile vaat. Na een lange werkdag, uitgebreid diner of een luie dag in het weekend is jouw vaat in een handomdraai weer schoon met behulp van een Boretti vaatwasser. Hiermee wordt niet alleen koken leuker, maar kun je ook extra genieten van jouw overheerlijke maaltijd. Wil je meer weten over de vaatwassers van Boretti? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Ruime indeling en gebruiksvriendelijk

Dankzij de ruime indeling van de vaatwasser heb je altijd voldoende ruimte. De vaatwassers beschikken over een capaciteit van 12 tot 15 couverts. Borden, glazen, bestek en ook pannen passen hierdoor met groot gemak in de vaatwasser. Bovendien zorgen slimme en innovatieve technologieën ervoor dat de vaatwasser optimaal functioneert voor een glanzend schone vaat. De efficiënte en stille werking maakt het mogelijk om gesprekken voort te zetten zodra je het apparaat in werking stelt. Daarnaast beschikken sommige vaatwassers over de mogelijkheid om de vervuilingsgraad te meten door middel van sensoren en hier het programma op aan te passen. Ook zijn er vaatwassers die over speciale programma’s voor een halve belading beschikken. Hiermee verspil je niet onnodig veel water, maar is ook de kleine hoeveelheid vaat weer snel schoon.

Geïntegreerde modellen voor een strakke afwerking

Alle vaatwassers van Boretti zijn uitsluitend geschikt voor inbouw. Dit houdt in dat de vaatwasser één wordt met de rest van het interieur van de keuken, wat voor een strakke en nette afwerking zorgt. Bovendien is de bediening achter het front weggewerkt, waardoor ook deze niet direct zichtbaar is. Dit heeft een subtiel, maar functioneel uiterlijk als resultaat.

Bezoek een van onze showrooms

Wil jij de vaatwassers en andere apparatuur van Boretti met eigen ogen bekijken voordat je overgaat tot aankoop? Bezoek dan een van onze showrooms. De showrooms zijn verspreid door heel Nederland, waardoor er altijd een vestiging bij jou in de buurt te vinden is. Bovendien kun je bij iedere vestiging terecht voor persoonlijk en passend advies.

Magazine aanvragen
Afspraak maken