Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Boretti fornuizen: een blikvanger in iedere keuken

Boretti fornuizen trekken direct de aandacht in ieder keukeninterieur dankzij het unieke en onderscheidende design. Bovendien haal je met deze kenmerkende vormgeving echt een stukje Italië naar de keuken. Kies uit een van de vele modellen, waarin kleur, materiaal, soort kookplaat en extra functionaliteiten verschillen. De mogelijkheden zijn eindeloos, zodat er altijd een fornuis tussen zit dat past bij jouw keuken, wensen en budget.

Boretti fornuizen met een typerend design

Een Boretti fornuis onderscheidt zich door bepaalde uiterlijke kenmerken die in ieder apparaat terugkomen. Zo hebben de fornuizen enkele grote, ronde bedieningsknoppen en staan ze op pootjes. Vaak zijn ze erg breed en soms zelfs voorzien van twee ovens, waardoor ze nog meer comfort en gebruiksgemak bieden tijdens het koken. Dankzij moderne kleuren, zoals mat zwart, glanzend wit en roestvrij staal, passen ze uitstekend bij veel keukenstijlen. Het veelzijdige design wordt aangevuld door buitengewone kwaliteit. De allerbeste materialen, geavanceerde technologieën en intuïtieve, gebruiksvriendelijke bediening maken deze fornuizen tot een absolute aanwinst voor iedere keuken. Zo zet je iedere keer weer een heerlijk gerecht op tafel.

Een gas- of inductiefornuis?

Bij een vrijstaand fornuis denkt men vaak aan het traditionele gasfornuis. Dit brengt een klassieke sfeer in de keuken en gaat uitstekend samen met landelijke en industriële keukenstijlen. Zoek je een robuust gasfornuis, dan ben je bij Boretti aan het juiste adres en heb je keuze uit talloze opties. Heb je een moderne, minimalistische keuken, maar houd je wel van een ruw randje? Dan is een inductiefornuis precies wat je zoekt. De moderne kookplaat wordt aangevuld door een stoere, opvallende vormgeving en robuuste details. Oftewel, de ideale combinatie tussen klassiek en modern!

Vraag ons gratis magazine aan

Wil je meer weten over de fornuizen van Boretti of inspiratie opdoen over andere merken of keukenapparatuur? Vraag dan geheel vrijblijvend ons magazine aan. Hier lees je meer over inspirerende tips, handige opstekers en ervaringen van onze klanten. Ook krijg je een kijkje in de keuken van anderen. Na aanvraag ontvang je het magazine helemaal gratis bij jou in de brievenbus!

Magazine aanvragen
Afspraak maken