Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De koelkasten van Boretti

Koelkasten van het merk Boretti staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De koelkasten houden producten langer vers en smaakvol door middel van de juiste temperatuur en een lage luchtvochtigheid. De Boretti koelkasten bieden meer dan voldoende ruimte voor al je koelkastproducten en ze beschikken daarnaast allemaal over een aantrekkelijk Italiaans design. 

Kies het juist model

De Boretti koelkast komt in verschillende vormen en maten. Om te beginnen bepaal je welke variant koelkast je wilt: een vrijstaand of een inbouwmodel. Wanneer je jouw koelkast helemaal wilt integreren in de rest van je keukeninterieur, is een inbouwmodel een geschikte optie. Wil je bijvoorbeeld in verband met de indeling van jouw keuken liever dat jouw koelkast een op zichzelf staande blikvanger is? Dan is een vrijstaande Boretti koelkast een passende keuze. De Boretti koelkast is verkrijgbaar in verschillende kleuren: onder andere in het wit, rvs, marmo, legno of zwart. Daarnaast zijn de koelkasten ook beschikbaar in verschillende groottes en breedtes. Daardoor is er altijd een Boretti koelkast die goed aansluit bij jouw keukenstijl. 

Unieke eigenschappen

De Boretti koelkast beschikt over een aantal eigenschappen die van deze koelkast een goede aankoop maken. 
- Het design. De Boretti koelkasten zijn allemaal voorzien van een strak, smaakvol design. Ook vanbinnen is hij mooi om te zien door de verplaatsbare glazen plateaus met rvs-afwerking. 
- De koelkastdeur. De koelkastdeuren van Boretti zijn voorzien van een softclose systeem, waardoor ze altijd geruisloos sluiten. Daarnaast zijn de deuren zowel rechts- als linksdraaiend te monteren, afhankelijk van wat handig is in jouw keuken. 
- De freshbox. De freshbox, die zich onderin de koelkast bevindt, houdt ingrediënten langer vers en op smaak, daarom is deze bij uitstek geschikt om je groente en fruit in te bewaren. 
 

Bezoek onze showroom

Ben jij benieuwd geworden naar de Boretti koelkast? Kom langs in één van onze vestigingen. Onze adviseurs laten je alle mogelijkheden zien en helpen je graag bij het uitkiezen van de koelkast die aansluit bij al jouw wensen.

Magazine aanvragen
Afspraak maken