Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Siemens vaatwassers: snel, stil en zuinig

Siemens vaatwassers kenmerken zich door de snelle, stille en zuinige werking. Daarnaast staan de verschillende, intelligente programma’s en technologieën centraal bij Siemens vaatwassers. Zo kun je de vaatwastijd tot wel 66% verkorten dankzij de VarioSpeedPlus-technologie en zorgt het Zeolith®-droogsysteem voor de beste droogresultaten. Wil jij jouw keuken van een moderne, efficiënte Siemens vaatwasser voorzien? Maak dan een keuze uit het ruime assortiment en profiteer van de vele voordelen.

Siemens heeft een ruim assortiment vaatwassers en dus voor ieder wat wils. Zo kun je kiezen voor vaatwassers met een breedte van 45 cm, 60 cm of een extra compact model. Daarnaast heb je de keuze uit volledig integreerbare, semi-integreerbare, onderbouw en vrijstaande modellen. Het voordeel van een volledig geïntegreerde vaatwasser is dat deze helemaal in de keuken opgaat en vanaf de buitenkant niet als vaatwasser herkenbaar is. Een vrijstaand model heeft daarentegen als voordeel dat deze gemakkelijker te vervangen is indien nodig. Dankzij de ruime keuze vind je gegarandeerd een passende vaatwasser voor jouw keuken. 

Zeolith®-droogsysteem

Siemens vaatwassers staan bekend om hun innovatieve Zeolith®-droogsysteem. Dit systeem biedt verschillende voordelen:

  • Optimaal droogresultaat. Met het Zeolith®-droogsysteem is het nadrogen van de vaat verleden tijd. Zelfs plastic bakjes en schalen worden net zo droog als de rest van de vaat. 
  • Optimaal glansresultaat. Veel vaatwassers geven de vaat op den duur een doffe uitstraling, voornamelijk bij glaswerk. Bij Siemens vaatwassers met het Zeolith®-droogsysteem hoef je hier niet bang voor te zijn. Glaswerk en porselein zullen hun glans behouden, ook wanneer je deze dagelijks in de vaatwasser zet. 
  • Energiebesparing. Siemens vaatwassers die voorzien zijn van het Zeolith®-droogsysteem zijn tot wel 10% zuiniger dan vaatwassers met een energie-efficiëntieklasse A+++. Hiermee bespaar je jaarlijks heel wat energie. 

 

Kom langs voor advies

Ben je van plan om een Siemens vaatwasser te kopen, maar weet je nog niet welk type het beste bij jouw wensen past? Kom dan naar één van onze showrooms waar onze adviseurs je graag van advies voorzien. Brugman heeft showrooms door het hele land, dus ook bij jou in de buurt. 

Magazine aanvragen
Afspraak maken