Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Een Siemens koelkast in jouw keuken

Siemens koelkasten zijn zeer innovatief en daarom een aanwinst voor iedere keuken. Of je nu kiest voor een ingebouwd model, los model of een koel-vriescombinatie, je bent altijd verzekerd van verse producten dankzij een Siemens koelkast. De verschillende innovatieve technologieën zorgen voor een optimale effectiviteit van iedere koelkast. Wil je meer weten? Lees hier meer over de koelkasten van Siemens.

De voordelen van Siemens koelkasten

Dankzij enkele recent ontwikkelde technologieën zijn de koelkasten nu nog makkelijker in het gebruik. De voordelen hebben wij hier voor je op een rijtje gezet:

  • EasyAcces

De glazen planchetten zijn uitschuifbaar, waardoor alle voedingsmiddelen in de koelkast makkelijk te bereiken zijn. Bovendien voorkom je hiermee dat je een ingrediënt vergeet dat achter in de koelkast ligt. Etenswaren die over de datum gaan? Dat is dankzij easyAcces vanaf nu verleden tijd!

  • VitaFresh en hydroFresh

Deze technologieën zorgen ervoor dat de ideale temperatuur en luchtvochtigheid gemakkelijk gereguleerd kan worden. Zo blijven fruit en groente tot wel twee keer langer vers en ben je altijd verzekerd van smaakvolle ingrediënten.

  • CoolBox

Deze koude opslagruimte is speciaal ontworpen voor vis en vlees. Deze producten blijven in de coolBox extra vers en behouden hierdoor hun heerlijke smaak.
 
Koel-vriescombinaties

Wil je graag een koelkast en vriezer in één? Dat kan met de koel-vriescombinatie van Siemens. Deze handige combinatie zorgt ervoor dat je zowel verse, gekoelde als bevroren producten direct bij de hand hebt. Bovendien bespaar je met een koel-vriescombinatie ruimte in de keuken, omdat je in plaats van twee losse apparaten slechts één apparaat nodig hebt. Ook bij de koel-vriescombinatie is het mogelijk om te kiezen voor een ingebouwd model. Het voordeel van een ingebouwde koel-vriescombinatie is dat deze geheel opgaat in de stijl van jouw keuken.

Kom naar de showroom

Wil jij een Siemens koelkast in jouw keuken, maar wil je deze eerst met eigen ogen zien voordat je deze aanschaft? Kom dan naar onze showroom en bekijk de verschillende modellen van Siemens. Bovendien kunnen onze adviseurs je meer vertellen over de kenmerken van de verschillende koelkasten, zodat je het model kiest dat het beste bij jouw keuken past. 

Magazine aanvragen
Afspraak maken