Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De lekkerste gerechten bak je met Siemens

Een Siemens oven betekent de perfecte gegaarde rollade op tafel en de heerlijke geur van een appeltaart die je tegemoet komt. Je geniet niet alleen van heerlijke gerechten in huis, maar ook van gezelligheid met een Siemens oven. Een oven is een welkome toevoeging aan je keuken. Staat het gerecht eenmaal te bakken of braden? Dan heb je er geen omkijken meer naar en alle tijd om de rest van het menu voor te bereiden. Lees hier over de mogelijkheden die Siemens ovens je bieden.

Bakovens

Voor het bereiden van gerechten of het bakken van taarten en andere lekkernijen, kun je kiezen voor een inbouwoven. Deze modellen zijn er in brede en smalle modellen, afhankelijk van de ruimte die je in je keuken hebt. De ovens zijn gemakkelijk te bedienen met het grote TFT-Touchdisplay. En dat niet alleen; met activeClean® is schoonmaken een fluitje van een cent. Met deze technologie worden etens- en vetresten tot as verbrand en hoef je na afloop alleen even de restjes weg te vegen.

Bakoven met magnetron

Met een Siemens bakoven met magnetron bak, gril en gaar je bijzonder efficiënt. Door de oven en magnetron tijdens het bakproces te combineren, versnel je het bak- en braadproces. Daarnaast bieden deze ovens allerlei snufjes waardoor het gerecht niet kan mislukken. De pulse-Steamfunctie bijvoorbeeld zorgt voor stoom, zodat het gerecht knapperig van buiten en mals van binnen blijft. En de kerntemperatuurmeter meet het gerecht op drie punten, zodat het op alle plekken even goed gaart.

Bakoven met stoomoven

Onder invloed van gezond en smaakvol koken heeft in veel huishoudens de stoomoven inmiddels zijn intrede gedaan. De Siemens bakoven met stoomoven kan bakken en braden, koken met stoom of allebei tegelijk. Je hebt minder vet en olie nodig en de smaak van groenten blijft bij stomen behouden.

Uw pizza sneller klaar en net zo lekker

Met Siemens VarioSpeed. Bekijk het filmpje!

Bezoek onze showroom

Wil je meer informatie of de apparatuur met eigen ogen zien? Kom dan langs in een van onze showrooms en ontdek alle mogelijkheden op het gebied van ovens en stoomovens.  

Magazine aanvragen
Afspraak maken