Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Siemens afzuigkappen: stil, krachtig en modern

Siemens afzuigkappen kenmerken zich door de krachtige en stille werking en zijn daarom een aanwinst voor iedere keuken. Daarnaast staan Siemens afzuigkappen bekend om hun moderne designs. Wil jij jouw keuken van een strakke, efficiënte Siemens afzuigkap voorzien? Maak dan een keuze uit het ruime assortiment en profiteer van de vele voordelen.

Welke afzuigkap past in jouw keuken?

Iedere keuken is anders. Daarom heeft Siemens een ruim assortiment afzuigkappen die zich allemaal kenmerken door een strak en modern design. Je kunt bij het merk terecht voor klassieke wandschouwkappen, ingebouwde plafondunits, integreerbare afzuigkappen, eilandschouwkappen en de innovatieve downdraft systemen. Dankzij de ruime keuze vind je gegarandeerd een passende afzuigkap voor jouw keuken. 

De voordelen van Siemens afzuigkappen 

Bij Siemens profiteer je niet alleen van een brede collectie afzuigkappen, maar ook van:

  • Hoge afzuigcapaciteit. Met een Siemens afzuigkap ben je verzekerd van een hoge afzuigcapaciteit waardoor je keuken ook tijdens het koken fris blijft ruiken. 
  • Minimaal geluidsniveau. Steeds meer mensen geven de voorkeur aan rust tijdens het koken. Een Siemens afzuigkap heeft een zeer stille werking, waardoor je je gesprek gewoon kunt voortzetten en geen last hebt van een hard, zoemend geluid. Daarnaast worden trillingen en wrijvingen voorkomen door de geavanceerde technologieën in de motor. 
  • Innovatieve filtersystemen. De filtersystemen van Siemens verwijderen geuren en vet uit de lucht tijdens het koken en zijn bovendien gemakkelijk schoon te maken. 
  • Goede verlichting. Siemens afzuigkappen zorgen dat de kookzone altijd optimaal verlicht is. Je kunt niet alleen kiezen voor een energiebesparende halogeen- of LED-lamp, maar ook voor de innovatieve softlight lampen. 

 

Kom langs voor advies

Ben je van plan om een Siemens afzuigkap te kopen, maar weet je nog niet welke variant het beste tot zijn recht komt in jouw keuken? Kom dan naar één van onze showrooms waar onze adviseurs je graag van advies voorzien. Brugman heeft showrooms door het hele land, dus ook bij jou in de buurt. 

Magazine aanvragen
Afspraak maken