Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Siemens magnetrons: voor de snelle maaltijd

Siemens magnetrons zorgen ervoor dat je snel kunt genieten van een warme maaltijd. Iedereen heeft wel eens een keer geen zin om te koken op een avond. Het is dan heerlijk als je zo een maaltijd uit de vriezer kan nemen en die op kan warmen zonder er verder iets voor te hoeven doen. Daarnaast bieden de magnetrons nog veel meer functies dan alleen het opwarmen van je maaltijd. Kies voor kwaliteit en gemak met een magnetron van Siemens.

De Siemens magnetrons zijn een echte hulp in iedere keuken

De magnetrons van Siemens kunnen veel meer dan alleen je eten ontdooien. Je hebt nauwelijks water nodig om een maaltijd te bereiden, waardoor de smaak en vitamines behouden blijven. Combineer de magnetron- en ovenfunctie voor het perfect bakken en braden van je vlees, vis en groenten, en dit alles in een handomdraai. Daarnaast kun je ook veel tijd besparen met de coolStart-functie, waardoor het voorverwarmen van je oven niet nodig is. Ook met de varioSpeed bespaar je tijd, doordat de baktijd wordt verkort met de helft. De kwaliteit van het voedsel blijft behouden, maar met onder andere deze functies houd je wel meer tijd over voor iets anders leuks. 

Welke soort magnetron?

Binnen het assortiment magnetrons heb je ook nog keuze uit verschillende soorten. Eerder kon je al lezen dat ze verschillende functies hebben, maar je kan bijvoorbeeld ook nog kiezen voor een inbouw- of vrijstaande magnetron. Daarnaast zijn er ook nog bakovens met magnetron. Graag leggen we de verschillen kort aan je uit.

  • Bakovens met magnetron: twee in één

Deze bakovens zijn geïntegreerd met een magnetron. Of je nu een maaltijd wil ontdooien of een compleet gerecht wilt bereiden: het kan met deze oven allemaal. Ze brengen alle handelingen samen in één pparaat.

  • Inbouw magnetrons (met bakoven)

Laat je keuken de magnetron opnemen in het geheel. Door het stijlvolle design en de compacte afmetingen, passen ze in iedere keuken. Ook bieden ze een veelvoud aan innovatieve functies.  

  • Vrijstaande magnetrons

Wil je liever geen ingebouwde magnetron en deze eventueel kunnen verplaatsen? Kies dan voor een vrijstaande magnetron. Zo kun je het apparaat neerzetten waar je maar wilt. Deze bieden ook een grote iversiteit van verschillende programma’s aan. 

Met een klein beetje stoom, maar zonder kokend water

Benieuwd naar alle functies van een Siemens magnetron? Kom dan naar een van onze winkels! Hier kun je in onze voorbeeldkeukens verschillende Siemens magnetrons zien en hoe ze werken. Onze deskundige adviseurs staan bovendien voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Ontdooid brood wat nog steeds krokant en heerlijk is?

Dankzij de gloednieuwe Bread Defrost functie kunt u in een handomdraai genieten van ontdooid brood dat zo krokant en heerlijk is alsof het net vers is gebakken

Magazine aanvragen
Afspraak maken