Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

De ovens van Samsung

Alle Samsung ovens zijn voorzien van een strak en modern design. Ze zijn beschikbaar in verschillende groottes met een inhoud tot wel 75  liter en met verschillende handige toepassingen. Wat de ovens gemeen hebben, is dat ze ervoor zorgen dat je op een zo eenvoudig mogelijke manier een heerlijk gerecht op tafel kunt zetten. Ben je benieuwd geworden naar de ovens van Samsung? Lees dan snel verder. 

Flexibele en energiezuinige ovens

De Samsung ovens zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en alle ovens hebben hun unieke eigenschappen die het koken makkelijker en leuker maken. Met de Dual Cook ovens heb je veel meer flexibiliteit en vrijheid tijdens het bereiden van gerechten. Je hebt de mogelijkheid om zowel boven als onder een zone met afzonderlijke temperatuur- en tijdsinstellingen te gebruiken, door de twee verschillende compartimenten met elk een eigen deur. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld twee heel verschillende gerechten in de oven wilt bereiden. Voor een groter gerecht gerecht gebruik je de gehele zone.  Met Dual Cook gebruik je tot 21% minder energie wanneer je alleen één zone gebruikt in plaats van de gehele oven. Je verkort bovendien de bereidingstijd met 22%. Je eten wordt dus op een energiezuinige manier sneller bereid. 

Enorm gebruiksgemak en snel schoon

De ovens van Samsung werken erg intuïtief en duidelijk. Om het gebruiksgemak nog meer te verhogen, maak je gebruik van de app die met je oven is verbonden. Zonder op te hoeven staan om naar de oven te gaan kijken houd jij jouw gerechten in de gaten en bedien je de oven. Met de app verwarm je de oven voor, je houdt de tijd en temperatuur in de gaten of past deze aan, je zet een voorgeprogrammeerd programma aan met de Auto Cook-functie en je kunt de oven er ook mee uitzetten. Als je eenmaal je gerecht tot in perfectie hebt bereid, maak je de oven met minimale moeite schoon. Dankzij de pyrolytische reiniging van sommige modellen verhit de oven en verbrandt deze vet- en voedselresten die na bereiding van je gerecht achterblijven. Hierna is de oven brandschoon en hoef jij alleen nog maar wat as weg te vegen. 

Kom langs in de showroom

Ben jij geïnteresseerd in de energiezuinige, stijlvolle ovens die ervoor zorgen dat jij altijd gemakkelijk een heerlijk gerecht op tafel tovert? Kom langs in een van onze showrooms om de producten te bekijken. Onze keukenexperts geven je een eerlijk advies en beantwoorden graag al je vragen.

Bekijk ook

Magazine aanvragen
Afspraak maken