Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Vaatwassers van Samsung

De vaatwassers van Samsung zijn met hun strakke design een stijlvolle toevoeging aan elke keuken. Door de verstellingsmogelijkheden van de verschillende rekken deel jij je vaatwasser zo efficiënt mogelijk in en dankzij de innovatieve technologieën wordt elke vaat energiezuinig schoon. Samsung staat voor vernieuwende, hoogstaande kwaliteit en dat zie je ook terug in de diverse vaatwassers die ze aanbieden.

Een perfect schone vaat

Door middel van unieke technologieën zorgen de vaatwassers van Samsung ervoor dat zelfs de hardnekkigste etensresten worden verwijderd. De Zone Booster zorgt er door middel van vijf spuitstukken aan de linkerkant en drie aan de rechterkant voor dat het vuil van alle kanten wordt weggewassen. Hierdoor wordt zelfs echt vieze vaat met een wasbeurt schoon. Ook de WaterWall technologie zorgt voor een perfect schone vaat. De WaterWall creëert onder hoge druk een muur van water, waardoor je vaat op elke plek in de vaatwasser goed wordt schoongemaakt. Wanneer het programma klaar is, gaat de deur automatisch open door de Air Flow Drying met Auto Open-functie. Hierdoor ontsnapt de stoom en is je vaat eerder droog. 

Efficiënt en zuinig

De vaatwassers van Samsung maken het met het Easy Load Racking System heel eenvoudig om je vaatwasser op de gewenste manier in te ruimen. De pinnen in het onderrek klap je gemakkelijk uit om meer ruimte te creëren voor bijvoorbeeld pannen. Het bovenrek is in hoogte te verstellen en kan ook snel op en neergeklapt worden. Alle vaatwassers van Samsung zijn energiezuinig. De Daily 55-cyclus wast en droogt een kleine hoeveelheid vaat die niet heel erg bevuild is in slechts 55 minuten. Hierdoor bespaar je energie en water. 

Meer weten over Samsung vaatwassers?

Ben jij geïnteresseerd in een vaatwasser die niet alleen een stijlvol design heeft, maar ook nog eens beschikt over unieke, energiezuinige functies waardoor je vaat snel perfect schoon wordt? Kom langs bij een van onze showrooms om de diverse vaatwassers te bekijken. Onze keukenadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Bekijk ook

Magazine aanvragen
Afspraak maken