Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Combimagnetrons van Samsung

De combimagnetrons van Samsung zijn multifunctioneel, strak vormgegeven en zorgen ervoor dat je eten perfect naar wens wordt bereid. Door de diverse functies grill, frituur, bak, braad en verwarm je jouw gerechten binnen in een mum van tijd. 

Unieke functies

Of je nu gaat voor een inbouwcombimagnetron of een losstaand exemplaar, de modellen van Samsung zijn beschikbaar in diverse groottes waardoor er altijd een perfect in jouw keuken past. De combimagnetrons van Samsung zijn uniek door hun innovatieve technologieën die koken makkelijker maken. HOTBLAST is de technologie die ervoor zorgt dat de bereidingstijd van je eten aanzienlijk wordt verkort. Door een sterke stroom hete lucht die via de bovenkant tegen het gerecht aan wordt geblazen, wordt je eten gelijkmatig gaar en krijgt het bovendien een heerlijke crispy buitenkant. SLIM FRY is een functie die gerechten op een gezonde manier heerlijk frituurt, door middel van circulerende hete lucht. Zonder olie of vet worden je gerechten heerlijk knapperig. Door de gistfunctie, die gebruik maakt van een unieke fermentatietechnologie, maak jij met jouw combimagnetron zelf deeg, beslag of zelfs verse yoghurt 

Multifunctioneel, eenvoudig schoon te maken design

De combimagnetrons van Samsung zorgen niet alleen voor een perfecte bereiding van je eten, ze zijn ook nog eens strak en modern vormgegeven waardoor ze een stijlvolle toevoeging aan elke keuken zijn. De deur van de MW6000M modellen beschikt over een nieuwe metalen plaat, waardoor je veel beter zicht hebt op het gerecht dat je bereidt. Je hoeft hierdoor bovendien de deur niet meer open te doen om je gerecht goed te kunnen bekijken. De binnenkant van alle Samsung combimagnetrons zijn voorzien van antibacteriële, keramische binnenwanden. De magnetrons zijn hierdoor hygiënischer en roest- en krasbestendig. Door het laatste hou je de combimagnetron eenvoudig schoon. 

Meer weten over combimagnetrons van Samsung?

Wil jij een combimagnetron die stijlvol is en die ervoor zorgt dat je eten in een zo kort mogelijke tijd zo lekker mogelijk wordt bereid? Kom langs in een van onze showrooms en bekijk de verschillende Samsung combimagnetrons. Onze keukenadviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Bekijk ook

Magazine aanvragen
Afspraak maken