Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

De keukenapparatuur van Samsung

 

Het merk Samsung is wereldbekend en zal ook bij jou een belletje doen rinkelen. Het Zuid-Koreaanse elektronicabedrijf behoort tot een van de grootste ter wereld. Samsung is een innovatief merk dat streeft naar nieuwe technologieën. Producten van kwaliteit die het leven makkelijker maken, dat is waar Samsung voor staat. Ook wat betreft huishoudapparatuur. Lees verder voor de mogelijkheden en laat je inspireren.

De voordelen van Samsung

Apparatuur van Samsung biedt verschillende voordelen. De gestroomlijnde inbouwapparatuur van het merk zorgt voor een stijlvolle en nette afwerking van de keuken en/of badkamer. De apparatuur, waaronder ovens en wasmachines, is uitgevoerd in standaardafmetingen. Hierdoor passen ze perfect in iedere keuken of badkamer. Daarnaast kenmerkt de apparatuur van Samsung zich door de hoge prestaties en het gebruiksgemak.

Het assortiment

De apparatuur van Samsung bestaat uit verschillende producten. We lichten ze hier kort voor je uit.

  • Ovens

De ovens van Samsung zijn beschikbaar in verschillende formaten, waardoor er voor ieder type keuken een geschikt model bestaat. 

  • Afzuigkappen

Om nare geurtjes te voorkomen tijdens en na het koken gebruik je een Samsung afzuigkap. De innovatieve technologieën zorgen ervoor dat etensluchten zich niet verder kunnen verspreiden.

  • Kookplaten

Samsung heeft verschillende soorten kookplaten, zodat je altijd kunt kiezen voor een variant die bij jou past. Je hebt de keuze uit keramische en inductieplaten.

  • Vaatwassers

Samsung heeft niet alleen aan het bereiden van maaltijden bedacht, maar ook aan het werk wat je hierna te wachten staat. Met de vaatwassers van Samsung ben je altijd verzekerd van een glanzend schone vaat in een handomdraai.

  • Wasmachines 

De innovatieve wasmachines van Samsung zorgen ervoor dat jouw vuile was weer heerlijk schoon ruikt.

  • Drogers 

Nadat je kleding hebt gewassen, droog je deze direct in een droger van Samsung. Kies een van de vele droogprogramma’s en je hebt droge en kreukvrije kleding in een mum van tijd.

Bekijk de producten van Samsung

Ben je benieuwd naar de badkamer- en keukenapparatuur van Samsung? Bekijk dan het complete assortiment van innovatieve Samsung apparatuur op onze website.  

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Magazine aanvragen
Afspraak maken