Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Koelkasten van Samsung

Samsung heeft met zijn uitgebreide collectie inbouwkoelkasten, koel-vriescombinaties en Amerikaanse koelkasten een koelkast voor ieder huishouden. Ze zijn ruimtelijk en bevatten de nieuwste technologieën waardoor je je etenswaren optimaal vers houdt. Daarnaast hebben Samsung koelkasten een stijlvol en modern design, waarmee je je keuken een echte eyecatcher geeft. Samsung haalt nog meer plezier en beleving uit je keuken. Lees hier meer over de mogelijkheden van Samsung koelkasten.

Strak en tijdloos

Samsung ontwerpt zijn keukenapparatuur met het oog op morgen. Dat wil zeggen dat je een koelkast van Samsung blijft mooi dankzij het tijdloze design. De koelkasten hebben zowel aan de buiten- als binnenkant een stijlvol uiterlijk. Door het gebruik van gladde, strakke deuren zonder dubbele randen zijn de koelkasten stijlvol en aantrekkelijk. Bovendien zijn de vrijstaande koelkasten verkrijgbaar in verschillende kleuren metaal, zodat je de koelkast perfect kunt combineren met de rest van je keukeninterieur.

Slim en ruimtelijk

Alle koelkasten van Samsung zijn zeer ruimtelijk. De Amerikaanse koelkast bijvoorbeeld is met twee, drie of zelfs vier deuren geschikt voor een groot gezin. Ook voor een kleine huishouding heeft Samsung een inbouwkoelkast, die eveneens prachtig in de keuken te integreren is. Met de koel-vriescombinatie heb je alles handig op één plek. Al deze koelkasten bevatten de nieuwste en slimste technologieën die jouw voedsel zo lang mogelijk vers houden. Zo is er bijvoorbeeld de No Frost-functie, waarbij ijsvorming in het vriesgedeelte wordt voorkomen. Ook zijn veel koelkasten voorzien van een groot Samsung tv-scherm, zodat je tijdens het koken kunt genieten van een televisieprogramma of je favoriete muziek via Spotify. Nog een slimme technologie is de Twin Cooling Plus, die de temperatuur en de luchtvochtigheid in de koelkast optimaliseert dankzij twee onafhankelijke koelsystemen. Dit zorgt ervoor dat de smaak van je etenswaren behouden blijft en geurtjes niet met elkaar vermengen.

Wil je meer weten over Samsung koelkasten?

Ben je geïnteresseerd in de stijlvolle en slimme koelkasten van Samsung? Kom dan langs in een van onze showrooms om deze met eigen ogen te bekijken en uit te proberen. Onze keukenspecialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bekijk ook

Magazine aanvragen
Afspraak maken