Brugman badkamer Solare

Grip op je badkamer

Deze badkamer is helemaal welkom in onze collectie. De Solare, waar de naam veelzeggend is. Je krijgt energie van de zon, zoals je energie krijgt van het doorbrengen van tijd in deze badkamer. Waar het een gecombineerd geheel is van praktisch en mooi.

Compleet is een understatement

Altijd al een badkamer gewild die voorzien is van alle gemakken? Dan hoef je niet verder te zoeken. Een ruime douchecabine en een zwevend toilet waaronder je makkelijk schoon kunt maken. In het mooie badkamermeubel kun je al jouw handdoeken en toiletartikelen makkelijk opbergen. Een royaal aanbod om te bekijken in onze showroom.

Prijs zoals opgesteld

  • Meubelcombinatie
  • Douchecombinatie
  • Toiletcombinatie
Totale badkamer € 4.500
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar wat jouw samenstelling kost?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze badkamer? Kom langs!

'Is deze badkamer helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je een ander bad of badkamermeubel? Of wil je misschien andere tegels? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale badkamer!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten