Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer

Durango

Prijs zoals opgesteld
€ 8.250
Prijs zoals opgesteld € 8.250

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Een rustige badkamer voorzien van alle gemakken. Kies je voor een heerlijk bad met whirlpoolsysteem of ga je voor de ontspannen regendouche met een handig zitje? Dat is de enige vraag waar jij je druk om hoeft te maken bij het binnengaan van deze ruimte.

Modern & comfortabel


Whirlpool bad

Een bad met whirlpoolsysteem die het water laten bubbelen en zorgen voor een fijne massage en de tegels met reliëf bij het bad geven deze badkamer een unieke uitstraling.

Ruime douche

De afgesloten inloopdouche is extra ruim en heeft een verhoging waar je op kunt zitten. Ideaal voor je doucheproducten of om je benen te scheren. 

Genoeg opbergruimte

Opbergruimte heb je genoeg met het ruime zwevende badkamermeubel met maar liefst vier lades. Ook in de spiegelkast kun extra producten opbergen. Erg handig is de LED-verlichting boven de spiegel en de dubbele kranen om met meerdere personen tegelijk van deze badkamer gebruik te maken.

Japandi stijl in de badkamer

De Japandi-stijl in de badkamer zorgt voor een rustgevende uitstraling zodat je heerlijk tot rust kunt komen. Keramische tegels met een betonlook of in een zachte, neutrale kleur creëren een rustgevende sfeer. Wanneer je dezelfde tegels voor zowel de vloer als de wanden gebruikt, ontstaat er een stijlvol en ruimtelijk geheel. Een houten shutter bij het raam zorgt voor een warm accent en kleine details in lichtgeel of groen brengen de Japanse stijl terug. De Japandi trend kun je zowel in de keuken als in de badkamer creëren, in deze blog geven we je tips!

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken