Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer Arezzo
  • Badkamer Arezzo
  • Badkamer Arezzo
  • Badkamer Arezzo
  • Badkamer Arezzo
Badkamer

Arezzo

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Als je het over een echt pareltje hebt onder de badkamers die van alle gemakken voorzien is, dan heb je het over dit model. De donkere details, rustieke tegels, het heerlijke ligbad en de meer dan welkome infrarood Sunshower maken dit je favoriete plek in het huis.

Sfeervol & luxe

  • Vrijstaand ligbad
  • Douchecabine met regendouche en infrarood Sunshower
  • Ruim wastafelmeubel met luxe waskom
  • Grote spiegel met led-verlichting
  • Rustieke tegels


Fijne sfeer

De rustieke donkere tegels geven deze ruimte gelijk een hele fijne sfeer. Al draagt het Coal Oak badkamermeubel daar ook aan bij. Het gelaagde hout is een stootvrij materiaal dat de badkamer een warme sfeer geeft. Extra handig is dat je naast de waskom met ingebouwde kraan genoeg ruimte hebt om je spullen neer te zetten. Het fijnste detail is de enorm grote spiegel met LED verlichting.

Wellness in huis

Het douchen in deze badkamer is een waar feest als je helemaal tot rust wilt komen. Voel de stralen van de regendouche op je neerkomen en ervaar tegelijk de warmte van het infrarood. Al is het heerlijke vrijstaande ligbad ook absoluut een aanrader voor een ontspannen avondje. Het bad heeft naast een vaste kraan in het zwart een bijbehorende losse douchekop, zodat je jezelf na het badderen nog even af kan spoelen.

Details

Opvallend zijn de zwarte details in de badkamer die je terugziet in de kranen, maar ook in het profiel van de glazen douchewanden. Deze glazen wanden geven de ruimte direct een ruimtelijke uitstraling.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken